Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
31. 1. 2023,
14.57

Osveženo pred

1 leto, 2 meseca

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,01

Natisni članek

kolesarjenje Luka Mezgec Planet 2 Dirka Planet 18 Planet TV

Torek, 31. 1. 2023, 14.57

1 leto, 2 meseca

Planet 18

Luka Mezgec pristal na osmem mestu

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,01

S prvo etapo se je začela kolesarska Dirka po Savdski Arabiji, ki jo bomo ta teden neposredno prenašali na Planet 2. Gre za zanimivo in zahtevno preizkušnjo v neprijaznem puščavskem okolju na začetku sezone. To je potrdila že uvodna etapa, v kateri so se kolesarji spopadli z vetrom, slabimi cestami in številnimi predrtimi zračnicami. Prenos tretje etape spremljajte jutri od 12.30 na Planet 2.

Na današnji drugi etapi kolesarske Dirke po Savdski Arabiji, po skoraj peturni vožnji, je naš edini predstavnik Luka Mezgec pristal na osmem mestu. Prenos se je končal malo pred 15. uro na Planet 2, vabljeni pa tudi k jutrišnjemu ogledu tretje etape. 

Planet 18
Planet TV Začenja se dirka po Savdski Arabiji s prenosom na Planet 2 #video

Pretekli ponedeljek je slovensko kolesarstvo doživelo hud udarec. Zaradi obilnih snežnih padavin se je zrušila streha nad novomeškim velodromom. Številni slovenski klubi so tako ostali brez možnosti treninga v zimskem času, do nadaljnjega so odpovedana tudi vsa tekmovanja. Možnost vadbe na dirkališču je v razvoju mladega tekmovalca zelo dobrodošla oziroma skoraj nujna. Več pa v videoposnetku spodaj.

Zadnje obilno sneženje je predvsem v južnem delu Sloveniji povzročilo veliko težav, najbolj pa jo je zagodlo športnikom. Pod težo snega je klonila platnena streha nad velodromom v Češči vasi, ki so ga v zimskih mesecih vsakodnevno uporabljali predvsem kolesarji, pa tudi atleti. Na srečo je bila škoda le materialna, saj so objekt tik pred katastrofo izpraznili, potem pa so se lotili reševanja opreme. Glavna skrb je bila lesena dirkališča steza. Po zagotovilih proizvajalca in lastnika balonaste strehe podjetja Duol, ki bo izvedlo sanacijo, bi velodrom ob ugodnih vremenskih razmerah znova lahko uporabljali čez dva meseca.

Danes v informativni oddaji Planet 18 ne zamudite pojasnil o tem, kaj prinaša novi družinski zakonik, ki je ravno začel veljati. Kako letos kaže turizmu? In kje je Slovenija ponovno nazadovala in dosegla zgodovinsko dno? Več ob 18. uri na Planetu. 
Planet 18
Planet TV Od Zemljariča do Juga #video
Planet 18
Planet TV Naprodaj legendarna katrca #video
Planet 18
Planet TV S februarjem dražji vrtci #video
 
Spremljajte nas na omrežjih FacebookInstagram, Twitter in YouTube. Več vsebin je na voljo tudi na Planeteka.si     
Ne spreglejte