Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
14. 6. 2019,
8.00

Osveženo pred

4 leta, 10 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Yellow 6,50

1

Natisni članek

Planet TV John Corbett Bo Derek

Petek, 14. 6. 2019, 8.00

4 leta, 10 mesecev

Že dve desetletji zvest nekdanjemu seks simbolu

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Yellow 6,50

1

John Corbett | Foto Instagram

Foto: Instagram

Igralec John Corbett, ki ga bomo na Planetu od ponedeljka spremljali v seriji Mata Hari, je že skoraj dve desetletji zvest igralki Bo Derek. Skrivnost njune dolgoletne sreče pa je očitno tudi v tem, da se nikoli nista poročila ...

Spoznali smo ga kot radijskega voditelja v Severnih obzorjih (Northern Exposure), ga spremljali v vlogi nesojenega moža Carrie Bradshaw v Seksu v mestu (Sex and the City) in vzdihovali nad njim v Moji obilni grški poroki (My Big Fat Greek Wedding). Igralec, ki je bil večkrat nominiran za zlati globus, je izdal tudi dva glasbena albuma in ostaja polno zaposlen, letos ga bomo na primer videli v kar treh filmih.

John Corbett v seriji Mata Hari | Foto: John Corbett v seriji Mata Hari

Eden od najbolj trdnih hollywoodskih parov

John je zasebno že skoraj dve desetletji v srečnem razmerju z 62-letno Bo Derek, s katero veljata za enega od najbolj trdnih hollywoodskih parov. Prav zato ju pogosto sprašujejo, ali se nameravata tudi poročiti, vendar 58-letni igralec odgovarja, da je skrivnost uspešnega razmerja prav v tem, da se ne poročiš.

"Imam veliko prijateljev, ki so se ločili," je povedal za The Huffington Post. "Če hočeva iti narazen, greva narazen. Nič naju ne zadržuje skupaj, skupaj sva, ker hočeva biti. Vesel sem, da nisva poročena," je še dodal. Izdal pa je tudi svoj recept za trdno razmerje: "Mislim, da je skrivnost v tem, da dva preprosto uživata, ko čas preživljata skupaj."

"Rada preživljava čas skupaj"

Tudi Bo, ki je v osemdesetih letih prejšnjega stoletja po zaslugi filma Desetka krasila marsikatero steno najstnikov po svetu, se strinja, da je skrivnost predvsem v tem, da živita iz dneva v dan: "Jaz razumem, ko on odide na snemanje, on razume, ko grem jaz na potovanje. Imava svojo neodvisnost in svobodo, rada pa preživljava čas skupaj."

Johna Corbetta bomo lahko od ponedeljka na Planetu spremljali v zgodovinski seriji Mata Hari, v kateri John igra moža naslovne junakinje ...
Planet TV
Planet TV Razkošna zgodovinska serija Mata Hari

 

Spremljajte nas tudi na omrežjih Facebook, Instagram, Twitter in YouTube.
Ne spreglejte