SiolNET. Planet TV Novosti
4,51

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Menjamo ženi

V novem domu bo najbolj pogrešala seks #video

4,51

termometer

Menjamo ženi
Foto: Facebook

V drugem delu šova Menjamo ženi, ki si ga na Planetu lahko ogledate v nocoj ob 21. uri, bomo tokrat poleg družine Sladič, ki jo dobro poznamo iz oddaje Bognedaj, da bi crknu televizor, spremljali tudi družino Stojkovič Volčič.

Menjamo ženi Planet TV Prijavite svojo družino v šov Menjamo ženi

Dom in družino bo v tokratni epizodi za nekaj dni zamenjala tudi Mojca Stojkovič. Mojca je motivatorka in inovatorka novih učnih metod. Prepričana je, da klasični šolski način učenja ni učinkovit, zato otroke šola na domu z metodo freestyle učenja.

Na kakšen način Mojca uči otroke, si lahko pogledate v spodnjem prispevku:

Mojca je tudi dolgoletna animatorka za otroke na plesnih zabavah, učiteljica bordanja, plavanja, plesalka ob drogu in motoristka. Tudi k svojemu novemu "možu" v oddaji se bo pripeljala kar na motorju.

V šovu Menjamo ženi bomo tako lahko spremljali, kako je videti, ko "odpičena" in energična žena ter mama dveh otrok zamenja dom z gospo, ki je svoje otroke že spravila h kruhu in prosti čas najraje preživlja pred televizorjem.

Videti je, da moža svojih žena teh nekaj dni ne bosta preveč pogrešala, pa tudi ženama ne bo hudega. Mojca pa je vseeno izjavila, da bo od vsega najbolj pogrešala seks. Priznala je namreč, da je tečna, če ne seksa.

Oddaja Menjamo ženi, ki bo na glavo postavila vso družino, bo na sporedu nocoj ob 21. uri na Planetu.
Spremljajte nas na omrežjih Facebook, Instagram, Twitter in YouTube. 
Menjamo ženi Planet TV Se ju spomnite? Vračata se na male ekrane. #video   Menajmo ženi Planet TV Ko ženo zamenjata zakonca brez dlake na jeziku Menjamo ženi Planet TV Žena zgrožena nad novostmi, ki jih je želela uvesti nova žena #video

 

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin