SiolNET. Planet TV Novosti
1,73

termometer

 • Messenger
 • Messenger
MENJAMO ŽENI

Žena zgrožena nad novostmi, ki jih je želela uvesti nova žena #video

1,73

termometer

Menjamo ženi

V oddaji Menjamo ženi smo si lahko ogledali prvi dve družini, ki sta se odločili za drzen eksperiment, kaj se zgodi, če ženi zamenjata svoja domova in svoja pravila uvedeta v drugem. Čeprav sta bili dekleti nad izzivom in novo izkušnjo navdušeni, pa vseh novosti, ki jih je želela uvesti druga, nista ravno najbolje sprejeli. 

V družini Bergant imajo svoj dom zelo minimalistično opremljen. Tako na straniščni školjki manjka pokrov, v dnevni sobi pa ni sedežne garniture. Vse to je nova žena Nika poskusila spremeniti, a je Nataša po vrnitvi domov takoj vse postavila na svoje stare mesto. Več v videu.

Je to izziv za vašo družino? Prijavite se na: prijava@planet-tv.si.

Oddaja Menjamo ženi, ki bo na glavo postavila vso družino, bo spet na sporedu v petek ob 21. uri.
Spremljajte nas na omrežjih Facebook, Instagram, Twitter in YouTube. 
  Menjamo ženi Planet TV To je mama petih otrok, ki jo boste lahko gledali v novem šovu #foto Menjamo ženi Planet TV V novem šovu bomo lahko spremljali tudi to lepotico #foto menjamo ženi Planet TV Strašljivo: s tem se bo morala spoprijeti nova žena #video

Komentarji

2

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

 • ibego11 / 18.05.2019. ob 18:29 +3 0

  Bolano do konca.

  +3 0
 • uporabnik51 / 18.05.2019. ob 18:30 0 0

  Če hočeš biti tako streniran, kot je Bergantova teta, potem moraš res živeti "minimalistično". No, pokrov za stranišče bi kljub temu lahko imeli, saj ima svojo funkcijo, in tudi kavč pride prav. Očitno sedijo na tleh ali pa se pogovarjajo med stojo na glavi. So pa frajerji.

  0 0
Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin