SiolNET. Planet TV Novosti
1,28

termometer

  • Messenger
  • Messenger

V Milijonarju se bo preizkusila tudi Indira Ekić #foto

1,28

termometer

Planet TV |  | Foto:

Ponedeljkova oddaja Milijonarja bo dobrodelna. Za dober namen se bodo v znanju tokrat "udarili" spletni vplivneži. Svoje znanje bo med drugim imela priložnost na vročem stolu pokazati tudi priljubljena Indira Ekić.

Po igralcih in pevcih bodo v tokratni posebni oddaji Milijonar nastopile slovenske internetne zvezde. Oddaja bo imela dobrodelno noto, zato je vsak od sodelujočih izbral dobrodelno organizacijo, za katero se bo boril in ji poskusil prislužiti čim več denarja.

Milijonar Planet TV Tako so se v dobrodelnem Milijonarju odrezali slovenski igralci #video

V ponedeljkovi oddaji, ki bo na sporedu ob 21. uri, se bodo za mesto na vročem stolu pomerili Danica Lovenjak, Boštjan Klun, Dino Hajderović - Dinotti, Kaja Kočevar- Kaya Solo, Mina Pal in Indira Ekić.

1 / 5
2 / 5
3 / 5
4 / 5
5 / 5

 

Planet TV Planet TV Izjemna gesta v Milijonarju: v dober namen daroval iz lastnega žepa #video

Indira Ekić, ki se ji je uspelo prebiti na vroči stol, se je odločila, da bo tokrat tekmovala za Ustanovo Mali vitez. "Z njimi sem že sodelovala in jih imela priložnost spoznati. Od takrat nanje gledam z drugačnimi očmi. Gre za otroke, ki so preboleli raka, in mislim, da jim vsaka pomoč pride prav," je svojo odločitev pojasnila priljubljena Štajerka, ki je postala prepoznavna po nastopu v prvi sezoni šova The Biggest Loser Slovenija.

Kako se bodo odrezali spletni vplivneži v igri Milijonar, preverite v ponedeljek, 30. septembra, ob 21. uri na Planetu.

Spremljajte oddajo tudi na Facebooku.
Planet TV Planet TV "Večje spremembe v življenju naredimo šele takrat, ko nas nekaj boli!" #intervju Planet TV Planet TV Skrita kamera: spremljevalec ni mogel verjeti svojim očem #video Planet TV Planet TV Prvi skoraj zbil kolesarja, drugi vozil po robniku, tretji skoraj povzročil nesrečo #video
delitve: 16
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin