SiolNET. Planet TV Milijonar
2,84

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Izjemna gesta v Milijonarju: v dober namen daroval iz lastnega žepa #video

2,84

termometer

Planet TV
Foto: Bojan Puhek

V letošnji sezoni Milijonarja bo na sporedu kar nekaj posebnih oddaj, ki bodo imele dobrodelno noto. Ena takih je bila tudi včerajšnja, v kateri smo lahko spremljali slovenske glasbenike. Z izjemno gesto se je izkazal Klemen Bunderla, čeprav v kvizu ni ravno blestel.

V oddaji, v kateri so slovenski glasbeniki zbirali denar za dober namen, so nastopili Gianni Rijavec, Nino Ošlak, Klemen Bunderla, Danijel Popović, Vili Resnik in Patricija Štifter - Riya Damyanti. Na vroči stol se je uspelo prebiti Klemnu Bunderli, Ninu Ošlaku in Danijelu Popoviću.

Planet TV Foto: Bojan Puhek

Ninu Ošlaku je uspelo priti do 8. vprašanja, Zvezi prijateljev mladine pa je prislužil 300 evrov, enak znesek je ustanovi Pustimo jim sanje priboril Danijel Popović, ki se je ustavil pri 10. vprašanju. Malce slabše se je odrezal pevec in voditelj Klemen Bunderla, ki se je nepričakovano zaustavil že pri petem vprašanju za 300 evrov. Čeprav v kvizu Ustanovi Metoda Rotarja, ki pomaga družinam ponesrečenih gasilcev, ni prislužil niti evra, se je odločil, da jim bo vseeno pomagal z donacijo iz lastnega žepa. 

"Po Milijonarju sem bil zelo razočaran. Ne toliko zaradi svoje neumnosti, saj ta konec koncev ne boli, ampak zato, ker se je denar zbiral za Zavod Metoda Rotarja, ki pomaga družinam v intervencijah ponesrečenih gasilcev. Toliko časa me je grizla slaba vest, da sem se odločil, da kar sam prispevam znesek, ki so ga priigrali tudi moji sotekmovalci glasbeniki - 300 evrov. Zavedam se, da to ni znesek, ki bi premikal gore, ampak verjamem, da bo kot seme, ki bo vzklilo in navdušilo še koga, da me posnema. Kar se pa mojega znanja o zastavah tiče - obljubim, da bom bolj pogosto spremljal športne prenose in Evrosong," je o svojem sodelovanju v kvizu Milijonar povedal Klemen Bunderla.

Planet TV Foto: Facebook

Razočaranje Klemna Bunderle, ko je izvedel, da je izbral napačen odgovor:

Kviz Milijonar je na sporedu ob ponedeljkih in torkih ob 20. uri na Planetu.
Spremljajte oddajo tudi na Facebooku.
Planet TV Planet TV Klemen Bunderla očital Bobovniku: Mogoče ste malce zlobni! Planet TV Planet TV Slavko Bobovnik razkril, kako skrbi za fizično kondicijo Planet TV Planet TV Žena mislila, da se davi, on pa je počel nekaj povsem drugega #video Planet TV Planet TV Drugačna šola vožnje bo poskrbela za veliko smeha #video

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 15
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin