SiolNET. Planet TV Znajdi se!
2,85

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Žena mislila, da se davi, on pa je počel nekaj povsem drugega #video

2,85

termometer

Planet TV |  | Foto:

V prvi oddaji Znajdi se! je kot gostja voditelju Mariu Ćulibrku družbo delala igralka Katarina Čas. Z navodili, ki jih je predajala tekmovalcema, je poskrbela za kar precej smeha in tudi nekaj začudenih pogledov spremljevalcev tekmovalcev, ki niso vedeli za skrito kamero.

Zabavno oddajo Znajdi se! si v ponovitvi lahko ogledate v nedeljo ob 22.30!

Prvi tekmovalec, ki se je podal v boj za 500 evrov, je bil Mark. Pri tem pa je moral izpolniti vseh pet nalog, ki mu jih naložila priljubljena slovenska igralka. Možakar, ki je na videz močno spominjal na Sebastiana Cavazzo, je na trenutke tako zavzeto poslušal navodila, ki so prihajala iz skrite slušalke, da je njegova žena, ki ni vedela za skrito kamero, zaskrbljeno pomislila, da se mu je v grlu zataknil kos mesa.

Ko ji je odvrnil, da je vse v redu, mu je vseeno zabičala: "No, vseeno žveči. Prosim te!" S temi besedami je močno nasmejala Katarino in Maria v skritem studiu. Več v videu.

Še večji šok je sledil pozneje, ko ji je moral povedati, da je tajni agent. Najprej se je samo nasmehnila, a je bil njen mož pri igranju svoje vloge še naprej tako prepričljiv, da ji je na obraz privabil celo solze. A drame je bilo kmalu konec in solze je zamenjal smeh, saj je kmalu izvedela, da gre za skrito kamero.

Planet TV Planet TV Mario Ćulibrk: Že med snemanjem oddaje smo pokali od smeha #intervju
Zabavna oddaja s skrito kamero Znajdi se! je na sporedu vsako sredo ob 21. uri. V ponovitvi pa si jo lahko ogledate v nedeljo ob 22.30!
 Spremljajte nas na omrežjih FacebookInstagram, Twitter in YouTube.   
Planet TV Planet TV Tokrat bo Katarina Čas pokazala svojo navihano stran #foto Planet TV Planet TV Pozor, kmalu boste na cesti srečevali te tri znane Slovence #video

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 9
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin