Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
14. 6. 2019,
11.00

Osveženo pred

4 leta, 10 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1,22

1

Natisni članek

Državne skrivnosti Planet TV

Petek, 14. 6. 2019, 11.00

4 leta, 10 mesecev

Državne skrivnosti

To je najlepši predsednik vlade na televiziji #foto

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1,22

1

Emmanuel Esparza | Foto Instagram

Foto: Instagram

Na Planetu lahko vsak petek spremljamo čisto svežo špansko serijo Državne skrivnosti. Ne gre za telenovelo, ampak za razburljiv politični triler, ki nas popelje v španski politični vrh. Vloga predsednika vlade je pripadla Emmanuelu Esparzi, ta pa gledalce navdušuje tudi s fotografijami, ki jih objavlja na družbenih omrežjih.

Državne skrivnosti bodo prvič na sporedu nocoj ob 22.50, na Planetu pa bomo lahko 13-delno serijo spremljali vsak petek.

Postavni Emmanuel Esparza je kariero zgradil predvsem z vlogami v številnih španskih TV-serijah, med njimi sta tudi španski različici serije Grda račka (Ugly Betty) in slavne Urgence (Sala de Urgencias), zaigral je tudi v uspešni vestern seriji Dežela volkov (Tierra de lobos) ter kriminalni seriji Gospodar neba (El señor de los cielos), nastopal pa je tudi v čilskih in kolumbijskih produkcijah.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by EMMANUEL ESPARZA (@esparzaemmanuel) on

Rodil se je leta 1976 v Valencii in se sprva posvetil študiju odnosov z javnostmi, a kmalu ga je bolj pritegnila scenaristična delavnica, nato pa se je povsem zaljubil v igranje. V njegovi družini nad spremembo začrtane kariere niso bili pretirano navdušeni, saj so dvomili, da se bo lahko preživljal kot igralec, a Emmanuel je sledil svojim sanjam.

Navdušen športnik je zasebno že vrsto let v razmerju z manekenko Christino Warner, s katero imata štiriletno hčerko Zoé, ki se je rodila v Bogoti. Družinica s svojimi fotografijami pogosto navdušuje tudi na družbenih omrežjih, čeprav je marsikatera fotografija za vedno izgubljena, saj so Emmanuelu februarja vdrli v njegov profil na Instagramu, na katerem ima kar 375 tisoč oboževalcev.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by EMMANUEL ESPARZA (@esparzaemmanuel) on

Emmanuel v Državnih skrivnostih (Secretos de Estado) igra predsednika vlade Alberta Guzmana, ki so ga takoj razglasili za najbolj privlačnega predsednika vlade tako v televizijskem kot resničnem svetu.

V prvem delu serije se Alberto z ženo Ano Chantalle udeleži slavnostnega dogodka, kasneje pa se v hotelski sobi sreča z vodjo komunikacije Paulo Campillo. Intimni večer dobi dramatičen preobrat, ko Alberto utrpi srčni napad, ki je pravzaprav posledica nastavljenega cianida. Sproži se državna kriza, v kateri se strast in erotična sila prepletata z bojem osebnih interesov.

Serijo Državne skrivnosti lahko na Planetu spremljate vsak petek zvečer.
Državne skrivnosti
Planet TV Strast in politika v španskem političnem vrhu
Spremljajte nas tudi na omrežjih Facebook, Instagram, Twitter in YouTube.
Ne spreglejte