SiolNET. Planet TV Filmi in Serije
0,06

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Državne skrivnosti

Strast in politika v španskem političnem vrhu

0,06

termometer

Po zaključku vrhunske serije Besa si lahko na Planetu ogledate novo razburljivo serijo, ki nas vodi v središče spletk španskega političnega vrha. Državne skrivnosti so na sporedu vsak petek ob 23. uri.

Državne skrivnosti (Secretos de Estado) je povsem svež španski politični triler v 13 delih, leto produkcije je 2019. V njej spremljamo predsednika vlade Alberta Guzmana, ki se je svečanega dogodka udeležil z ženo Ano Chantalle, a kasneje se v hotelski sobi sreča s svojo vodjo komunikacije Paulo Campillo. Intimni večer dobi dramatičen preobrat, ko Alberto utrpi srčni napad, ki je pravzaprav posledica nastavljenega cianida. Sproži se državna kriza, v kateri se strast in erotična sila prepletata z bojem osebnih interesov …

Emmanuel Esparza in Miryam Gallego v Državnih skrivnostih Emmanuel Esparza in Miryam Gallego v Državnih skrivnostih

Predsednika vlade Alberta Guzmana igra Emmanuel Esparza, 43-letni igralec, ki smo ga videli tudi v španski različici serije Grda račka (Ugly Betty) in si je kariero zgradil predvsem z vlogami v številnih tv-uspešnicah. Zasebno je že vrsto let v razmerju z manekenko Christino Warner, s katero imata štiriletno hčerko.

Njegova tv-žena je Miryam Gallego, 42-letna gledališka in televizijska igralka, ki je za vlogo v seriji Aguila Roja prejela tudi več nagrad. Vloga ljubice je medtem pripadla 27-letni Michelle Calvo, ki je v Španiji zaslovela z romantično dramo Klub nerazumljenih (El club de los incomprendidos).

Državne skrivnosti

Državne skrivnosti lahko na Planetu spremljate vsak petek ob 23. uri.
  Planet TV Planet TV Razkošna zgodovinska serija Mata Hari
Spremljajte nas tudi na omrežjih Facebook, Instagram, Twitter in YouTube.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin