SiolNET. Planet TV Novosti
1,08

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Sestri Kim Kardashian v oddaji, ki jo boste lahko spremljali na Planetu #video

1,08

termometer

Planet TV |  | Foto: Printscreen YouTube
Foto: Printscreen YouTube

Od septembra boste na Planetu lahko spremljali oddajo z odbito skrito kamero Znajdi se! V vsaki oddaji bo voditelj Mario Ćulibrk gostil enega znanega Slovenca, ki bo tekmovalcem postavljal zanimive izzive. Da si boste lažje predstavljali, za kaj gre, si poglejte nekaj utrinkov iz ameriške različice oddaje, v kateri sta nastopili Kylie in Kendall Jenner.

Mario Planet TV Potegavščine z Mariem Ćulibrkom

V ameriški različici oddaje Znajdi se! (Deal with it) sta kot gostji, ki tekmovalcem postavljata malce nenavadne in na trenutke celo bizarne izzive, nastopili tudi Kylie in Kendall Jenner

Slavni sestri sta skozi izzive, ki sta jih nalagali tekmovalcu in pri katerih so mu pomagali tudi nastavljeni igralci, želeli doseči, da bi spremljevalka tekmovalca, ki ni vedela za skrito kamero, začela dobivati občutek, da se dogajanje v restavraciji neprestano ponavlja in da mogoče izgublja zdrav razum.

To jima je dobro uspevalo, saj je tekmovalec svojo vlogo prepričljivo igral in za vsak izpolnjen izziv prejel tudi denarno nagrado. Popolnoma zmedenemu dekletu je na koncu celo rekel, naj prizna, da je malce nora. Vskočili sta še sestri Jenner, ki sta mu po mikrofonu naročili, naj doda "Nora kot Kardashianovi". Na začudenje vseh, še posebej sester, je spremljevalka odgovorila: "Ne, ker nisem vlačugasta!"

Kylie in Kendall sta se nato odločili, da bosta vkorakali v restavracijo in situacijo naredili še bolj neverjetno. Ko ju je dekle zagledalo, ni moglo verjeti svojim očem in vprašalo: "Kaj se tu dogaja?" 

Več v videoposnetku: 

Planet TV Planet TV Poglejte si prve utrinke iz nove predrzne skrite kamere #video

Tu si lahko pogledate še pet najboljših utrinkov iz ameriške različice oddaje:

Zabavni oddaji Znajdi se! se bodo gledalci smejali od 4. septembra dalje na Planetu.
Spremljajte nas na omrežjih Facebook, Instagram, Twitter in YouTube. 
Slavko Bobovnik Planet TV Milijonar se v ponedeljek vrača z 2. sezono Znani prvič za volanom Planet TV Na Planetu bodo Znani prvič za volanom Zapleši v ljubezen Planet TV Prijavite se na plesni zmenek!

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 1
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin