SiolNET. Planet TV Novosti
8,84

termometer

 • Messenger
 • Messenger
Milijonar

Pri tem vprašanju je v Milijonarju porabil kar dva zasilna izhoda #foto

8,84

termometer

Milijonar

Tudi nocoj ob 20. uri si boste na Planetu lahko ogledali oddajo Milijonar, ki jo vodi Slavko Bobovnik. Tokrat se je tekmovalcu močno zataknilo pri vprašanju, ki je na prvi pogled zelo enostavno. Bi vi znali odgovoriti nanj?

Planet TV Planet TV Bi si snemanje Milijonarja ogledali v živo? Prijavite se!

Tokrat je tekmovalcu nepričakovano veliko preglavic povzročilo vprašanje iz slovenske literature Kakšno sodbo v Višnji Gori opisuje Josip Jurčič v svoji humoreski? Čeprav je voditelj Slavko Bobovnik poudaril, da gre za osnovnošolsko znanje, kandidatu to ni prav nič pomagalo. Niti sanjalo se mu ni, kaj bi lahko bil pravilni odgovor. Tudi tri dekleta, ki so kandidata spremljala med občinstvom, so se ob nastali situaciji zgolj nejeverno nasmihala.

Dekletom, ki so kandidata spremljala med občinstvom, je bilo kar malce nerodno. Dekletom, ki so kandidata spremljala med občinstvom, je bilo kar malce nerodno.

Kandidat je, preden je podal svoj zadnji odgovor, uporabil kar dva zasilna izhoda. Najprej polovičko in nato še glas ljudstva. Ali je na koncu vendarle izbral pravi odgovor, izveste v nocojšnji oddaji Milijonar na Planetu ob 20. uri.

Kviz lahko podprete tudi na strani na Facebooku in se pridružite debati z uporabo ključne besede #Milijonar.
Milijonar Planet TV Je to kandidat z najbolj nenavadnim imenom v zgodovini Milijonarja? Milijonar Planet TV V Milijonarju skoraj usodno že prvo vprašanje #video Slavko Bobovnik Planet TV Katero pomoč bi izbral Slavko Bobovnik?

Komentarji

6

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

 • jugda / 12.03.2019. ob 17:09 +1 0

  Pravi kozel. Oziroma več kozlov...

  +1 0
 • madzuri / 13.03.2019. ob 08:55 0 0

  tole je bolj " revščinar# kot pa miljonar

  0 0
 • Knjiznica / 12.03.2019. ob 22:22 0 0

  Sramota!

  0 0
delitve: 207
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin