SiolNET. Planet TV Novosti
8,28

termometer

 • Messenger
 • Messenger
Milijonar

Je to kandidat z najbolj nenavadnim imenom v zgodovini Milijonarja?

8,28

termometer

Milijonar

Nocoj ob 20. uri boste na Planetu spet spremljali priljubljeni kviz Milijonar, ki ga vodi Slavko Bobovnik. Na vroči stol pa bo tokrat sedel kandidat z zelo nenavadno kombinacijo imena in priimka.

Planet TV Planet TV Bi si snemanje Milijonarja ogledali v živo? Prijavite se!

V kvizu Milijonar se bo nocoj za glavni dobitek 100 tisoč evrov potegoval tudi kandidat z imenom Kaj Jež. Njegovo nenavadno ime je veliko zanimanja vzbudilo tudi pri voditelju Slavku Bobovniku.

Ljubljančan mu je zaupal, da je zaradi imena imel že kar nekaj težav: "Če se predstavim samo z imenom Kaj, ljudje razumejo, da morajo vprašanje ponoviti, če pa se predstavim s polnim imenom, odgovorijo, da nič ne jejo."

Milijonar

Kaj je Kaj Jež voditelju Slavku Bobovniku še povedal o svojem imenu in kako se je odrezal v igri Milijonar, izveste nocoj ob 20. uri na Planetu.

Kviz lahko podprete tudi na strani na Facebooku in se pridružite debati z uporabo ključne besede #Milijonar. 
Milijonar Planet TV V Milijonarju skoraj usodno že prvo vprašanje #video Slavko Bobovnik Planet TV Katero pomoč bi izbral Slavko Bobovnik? Milijonar Planet TV To so nova pravila v kvizu Milijonar #foto

 

Komentarji

4

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

 • Anaa / 11.03.2019. ob 18:49 +1 0

  Eksperimenti staršev na lastnih otrocih.

  +1 0
 • Al / 12.03.2019. ob 13:01 0 0

  Papirnica, a lahko kako ločilo uporabite, lepo prosim, ker drugače je popolnoma neberljivo, kar napišete.

  0 0
 • papirnica / 12.03.2019. ob 06:01 0 - 2

  Prvo kot prvo sploh nevem gdo gleda te odaje drugo te starejši voditelji se kar selijo iz ene tv hiše v drugo z neko trapasto idejo tretje pa vse tv hiše z vodilnimi na čelu sploh nimajo ideje kaj in kako narediti nekaj zanimljivega to so vse stare stvari same ponavljojoče odaje dajte naredite kako nadaljevanko kot je naša mala klinika tv dober dan pa še kaj bi se naredilo.

  0 - 2
delitve: 434
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin