Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
19. 10. 2018,
15.12

Osveženo pred

5 let, 3 mesece

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,47

Natisni članek

Planet TV Dilara Aksüyek Istanbulska nevesta Asli Enver turške serije

Petek, 19. 10. 2018, 15.12

5 let, 3 mesece

Istanbulska nevesta

Pred kamero pravi "baby boom", zasebno o starševstvu še ne razmišljata

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,47

V priljubljeni turški seriji Istanbulska nevesta smo priča pravemu "baby boomu", saj sta trenutno noseči obe snahi Boranovih, Sureja in Ipek. A igralki zasebno še ne razmišljata o otrocih in menita, da je za starševstvo še čas.

Sureja in Faruk z Emirjem, za katerega ona še ne ve, da je njegov sin ... | Foto: Sureja in Faruk z Emirjem, za katerega ona še ne ve, da je njegov sin ...

Nezadovoljno in nesrečno poročeno Ipek je odlično upodobila 31-letna Dilara Aksüyek, ki je že vrsto let srečna v razmerju z igralcem iz serije Tuje življenje, ki smo jo prav tako gledali na Planet TV. Dilara in Ceyhun Mengiroğlu, ki so ga oklicali za turškega Jamesa Deana, sta bila najprej soigralca v seriji Ime sreče (Adi Mutluluk), nato pa sta se tudi zaljubila.

Popolni par o otrocih še ne razmišlja

Eden najlepših turških zvezdniških parčkov je nerazdružljiv že več kot tri leta, a o poroki in otrokih še ne razmišljata."Najino razmerje je čudovito, rada preživljam čas s svojim dragim. Vendar zdaj še nimava časa razmišljati o poroki, imava še dovolj časa," pravi lepotica.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dilara Aksüyek (@dilaraaksuyek_) on

Z nekdanjim zaročencem si je želela ustvariti družino

Asli Enver, ki igra simpatično Surejo, je medtem še na začetku leta mislila, da je našla pravega moškega, s katerim si bo ustvarila družino. S pevcem Muratom Bozem je bila nadvse srečna in v intervjujih ga je opisovala kot moškega svojih sanj, a par se je aprila dokončno razšel.

"V prihodnosti se vsekakor vidim v materinski vlogi," je še pred tem povedala 34-letna igralka, ki je bila tri leta poročena z igralcem Birkanom Sokullujem, zdaj pa se posveča predvsem karieri, uživa pa tudi v vlogi tete mali nečakinji Liyi.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Asli Enver (@aslienver) on

Pozno se je za starševstvo odločil tudi 46-letni Özcan Deniz. V Istanbulski nevesti igra glavo družine Boran, ki presenetljivo pričakuje že drugega otroka, zasebno pa je letos prvič postal oče. Spomladi sta z 20 let mlajšo izbranko Feyzo Aktan dobila sina.

V Istanbulski nevesti je dogajanje te dni zelo razburljivo, v središču pa so - otroci. Faruka je povsem šokirala novica, da ima z nekdanjim dekletom Begum 10-letnega sina Emirja, za katerega ni vedel, hkrati pa s Surejo pričakuje otroka. Veliko veselje zaradi nosečnosti so nekoliko pokvarili zaskrbljujoči zdravniški izvidi.

Medtem, ko sta se Sureja in Faruk odločila, da družini svojih skrbi ne bosta zaupala dokler ne opravijo nadaljnjih testov, pa se vesele novice veselita tudi Farukov brat Fikret in njegova častihlepna žena Ipek. Ob novicah o nosečnosti je bila tudi ona enkrat za spremembo videti iskreno srečna. A le kaj bo prinesla prihodnost? Bo Faruk le povedal Sureji za svojo preteklost z Begum in otroka? In kako se bo na to odzvala Sureja? Vse bo jasno v prihodnjih delih Istanbulske neveste, ki so na sporedu od ponedeljka do petka ob 20.00 na Planet TV.
Planet TV Tudi starša turške zvezdnice sta se poročila brez blagoslova družine
Istanbulska nevesta
Planet TV Turško lepotico je osvojil soigralec
Istanbulska nevesta
Planet TV "Med hollywoodskimi in turškimi igralci ni razlike"
Planet TV Turška igralka tudi zasebno nima sreče v ljubezni #foto
Spremljajte nas na omrežjih Facebook, Instagram, Twitter in YouTube.
Ne spreglejte