SiolNET. Planet TV Novosti
0,90

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Tuje življenje

Igralec, ki so ga oklicali za turškega Jamesa Deana

0,90

termometer

Nekdanji maneken je kot Deniz v priljubljeni turški seriji Tuje življenje očaral tako gledalke kot producente, ki temu nekdanjemu manekenu ponujajo čedalje več igralskih vlog. Na Planet TV ga lahko spremljamo že v tretji sezoni Tujega življenja!

Nekateri ga primerjajo z Jamesom Deanom, drugim se zdi izrezani Jude Law. V vsakem primeru pa je 31-letni Ceyhun Mengiroğlu zelo zanimiv televizijski obraz, ki se je pred igralstvom preizkusil tudi na modnih brveh.

Sprva se je pravzaprav šolal za delo na področju turizma, a je kmalu je spoznal, da to ni zanj. "Ti kapitalistični odnosi mi ne ležijo dobro," pravi v smehu, zato je pri 23 letih popolnoma spremenil svoje življenje in kaj kmalu začel služiti denar kot maneken.

Turški mediji so ga opazili, ko se je na tednu mode v Instanbulu leta 2012 po modni brvi sprehodil z razprto majico in cigareto v ustih. Kmalu je sledila prva vloga v sesriji Sreča, ki mu je res prinesla srečo, saj se je med snemanjem zaljubil v igralko Dilaro Aksüyek. Še večjo slavo mu je prinesla vloga skromnega Deniza v seriji Tuje življenje, ki jo lahko spremljamo na Planet TV.

Poleg gledalcev so nadarjenost postavnega sivoookega Turka opazili tudi producenti, ki so mu že zaupali eno od glavnih vlog v novi seriji Sanje. Ceyhunova kariera (mimogrede, njegovo ime se izgovarja Džejhun) se tako vzpenja. Kaj se bo v prihodnje dogajalo z Denizom in Cansu v Tujem življenju, pa preverite od ponedeljka do petka na Planetu ...

 

Tuje življenje na sporedu od ponedeljka do nedelje ob 18.30 oziroma ob 19.00.

Spremljajte nas tudi na omrežjih Facebook, Instagram, Twitter in YouTube.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 166
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin