SiolNET. Planet TV Novosti
0,42

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Poroka na prvi pogled

Petdesetletnik čisti v spodnjicah in uggicah in je obseden s čistočo #video

0,42

termometer

Varanje, laži, tudi poskusi novega življenja in sveže zaljubljeni pogledi. Vse to vsak delovnik zvečer na Planetu v oddaji Poroka na prvi pogled. Bodite z nami!

Planet TV Planet TV "Še zjutraj sva spala skupaj, zdaj me zapuščaš?" #video

Štiriinštiridesetletna Gabrielle in 50-letni Nasser sta se v eksperimentu Poroka na prvi pogled takoj ujela. Ona je njemu že zaupala skrivnost, da nosi lasuljo, on ni imel šokantnih priznanj. Vse dokler se nista skupaj vselila in je Gabrielle hitro opazila, da ima fitnes inštruktor rad red in čistočo. Pravi, da ima že obsesivno kompulzivno motnjo. 

Nasser med čiščenjem svojega stanovanja Nasser med čiščenjem svojega stanovanja Tega pri njem doma ni pričakovala, te dni so se namreč pari vselili domov k ženinom. Tako bodo žene lahko bolj spoznale svoje može, njihove družine in njihov vsakdanjik. Gabrielle se obsedenost s čistočo zdi že malce smešna, Nasser pa pravi, to sem pravi jaz. V hotelu mu je vseeno, če vidi packo, saj bo to počistil nekdo tretji. Pri njem doma pa ga zmoti že najmanjši madež. 

Nič drugače ni bilo v spodnji izjavi.

Medtem so se nekateri že prepustili romantiki in se trudijo očarati žene v svojem domačem kraju. Še vedno pa je veliko ugank, kateri pari bodo šli tudi čez ta preizkus, ko bodo na mizi vse karte.

Poroka na prvi pogled nocoj ob 21. uri na Planetu. Ne zamudite!
Poroka na prvi pogled Planet TV Vroča sporočila, ki bi lahko razdrla kar dva zakona Poroka na prvi pogled Planet TV Nocoj na Planetu: "Hitro odidiva, da naju ne zaloti tvoja žena" #video Poroka na prvi pogled Planet TV Ujet na laži! Lagal je ženi in ljubici #video
Spremljajte nas na omrežjih Facebook, Instagram, Twitter in YouTube. 

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin