Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
16. 12. 2019,
10.24

Osveženo pred

4 leta, 4 mesece

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,11

Natisni članek

Planet 18 Planet TV

Ponedeljek, 16. 12. 2019, 10.24

4 leta, 4 mesece

Novosti v oddaji Planet 18

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,11
Planet 18

Informativno oddajo Planet 18 bosta odslej vodila Valentina Plaskan in Igor Krmelj, medtem ko se bo Mirko Mayer v celoti posvetil delu odgovornega urednika informativnega programa Planet TV in spletnega mesta Siol.net. 

Od ponedeljka, 16. decembra, bodo lahko gledalci v studiu oddaje Planet 18 opazili nekaj sprememb in novosti. Voditeljici Valentini Plaskan se bo pridružil izkušeni novinar Igor Krmelj, oddajo pa bosta vodila izmenjaje.

"Po skoraj šestih letih v studiu mi je letošnja jesen prinesla kup novih izzivov. Od začetka oktobra poleg vodenja opravljam tudi delo odgovornega urednika informativnega programa Planet TV, nedavno pa sem prevzel še naloge glavnega urednika spletnega portala Siol.net," pravi Mirko Mayer, ki se bo v celoti posvetil delu odgovornega urednika in uresničevanju ambicioznih ciljev, ki smo jih zastavili za oba medija. "Pred kamero me bo nasledil izkušeni kolega Igor Krmelj. Najine poti se križajo že vrsto let, zato dobro vem, kakšno novinarsko širino premore in da bo ob kredibilnem podajanju resnih novic pokazal tudi svojo največjo dodano vrednost – pristen stik z našimi gledalci."

Planet 18 ostaja na sporedu od ponedeljka do petka ob 18. uri, med novostmi pa je tudi nova rubrika Trendi, ki prinaša uporabne nasvete ter zanimiv pregled dogajanja na družabni sceni in bo na sporedu ob ponedeljkih, prvič že nocoj. Ob torkih bomo z mojstrico Karolino Črešnar pripravljali pristne slovenske jedi, ob petkih pa kot doslej raziskujemo različne kraje po Sloveniji. Vsak dan bodo sicer zaznamovali tudi prispevki in pogovori s ključnimi akterji iz političnega prizorišča in gospodarstva, del oddaje ostajajo tudi novice iz sveta športa in vremenska napoved. "Že nocoj pa pokažemo tudi nekaj novosti v sami podobi oddaje, ki prinaša kredibilno vsebino po meri gledalca," še dodaja Mirko Mayer.

Spremljajte nas na omrežjih FacebookInstagram, Twitter in YouTube.
Ne spreglejte