SiolNET. Planet TV Novosti
3,27

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Milijonar

Najmlajši tekmovalec v Milijonarju navdušil z bogatim znanjem #video

3,27

termometer

Milijonar

V oddaji Milijonar je na vroči stol tokrat sedel tudi tekmovalec, ki šteje komaj 18 let. Izziva se ni pretirano ustrašil, saj je pravilno odgovoril že na deset vprašanj, kviz pa bo nadaljeval v naslednji oddaji.

Bor iz Reteč je najmlajši tekmovalec, ki je v oddaji Milijonar z voditeljem Slavkom Bobovnikom sedel na vroči stol. Da dijak premore veliko znanja, so na začetku oddaje zatrjevali že njegovi sošolci v občinstvu, nato pa so se o tem lahko prepričali tudi gledalci.

Bor je pravilno odgovoril na vseh deset vprašanj in si že zagotovil dobitek v višini 1.200 evrov, potem pa ga je prekinila sirena. Znesek bo v prihodnji oddaji lahko še povišal, a bo naloga odslej malce težja, saj je porabil že vse tri oblike pomoči.

Pri desetem vprašanju mu je bilo v veliko pomoč tudi občinstvo v studiu. Pri desetem vprašanju mu je bilo v veliko pomoč tudi občinstvo v studiu.

Priljubljeni kviz Milijonar, ki ga vodi Slavko Bobovnik, je na sporedu od ponedeljka do srede ob 20. uri na Planetu.
Kviz lahko podprete tudi na strani na Facebooku in se pridružite debati z uporabo ključne besede #Milijonar.
  Planet TV Planet TV Tekmovalec zamudil priložnost, da bi v Milijonarju zaprosil svoje dekle #video Milijonar Planet TV Usodno je bilo že drugo vprašanje #video Planet TV Planet TV Tekmovalec v Milijonarju posvojenemu dekletu pomagal najti biološko mamo #video

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin