Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
14. 2. 2019,
12.00

Osveženo pred

5 let, 2 meseca

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,23

Natisni članek

Ellen DeGeneres Planet TV

Četrtek, 14. 2. 2019, 12.00

5 let, 2 meseca

Ellen

Komik odkrito spregovoril o tem, zakaj ne bo vodil Oskarjev #video

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,23
Planet TV | Foto YouTube

Foto: YouTube

Kevin Hart je bil izbran za voditelja letošnje podelitve filmskih nagrad oskar, ki bo potekala 24. februarja v Los Angelesu in ki si jo boste v posnetku lahko ogledali tudi na Planetu. Kasneje se je 39-letnik odločil, da od vloge voditelja prestižne prireditve odstopi. O razlogih za to odločitev je spregovoril tudi v oddaji Ellen, ki si jo lahko danes ob 16.15 ogledate na Planetu.

Komik Kevin Hart je v oddaji Ellen, ki si jo lahko danes ob 16.15 ogledate tudi na Planetu, prvič spregovoril o nočni mori, ki je sledila uresničenju njegovih dolgoletnih sanj.

Že dan po tem, ko je izvedel izjemno novico, da mu je pripadla velika čast vodenja podelitve najpomembnejših filmskih nagrad, je na internetu završalo zaradi njegovih starih homofobnih tvitov. Najprej je mislil, da bo komentarje na družbenih omrežjih lahko enostavno ignoriral, saj so njegovi zapisi na družbenem omrežju Twitter stari več kot desetletje in se je zanje že opravičil.

Vseeno pa se vse skupaj ni poleglo tako hitro, kot je sprva upal. V medijih je bilo po njegovih besedah prikazano, kot da so to njegovi aktualni zapisi in kot da se zanje ni nikoli opravičil.

oskarji
Trendi To so filmi, ki se bodo letos borili za oskarje #video

In ker je bil prepričan, da bi vsa ta zadeva metala preveč slabo luč na celotno prireditev in njegovo vodenje ter da bo občinstvo v dvorani in pred televizijskimi zasloni zaradi tega preveč zadržano, namesto da bi se brezskrbno zabavalo, se je odločil, da odstopi z mesta voditelja. Poudaril pa je še, da se je še enkrat opravičil za izjave iz preteklosti, na katere ni ponosen in ve, da je storil napako.

Krajši pogovor med Kevinom Hartom in Ellen o Oskarjih si lahko pogledate v spodnjem videu, več pa danes ob 16.15 na Planetu:

 

Prav zaradi te afere se bo po 30 letih spet zgodilo, da bo podelitev prestižnih filmskih nagrad potekala brez voditelja. Posnetek prireditve iz Los Angelesa si boste lahko v ponedeljek, 25. februarja, ob 22.30 ogledali na Planetu.

Oddaja Ellen je na sporedu od ponedeljka do petka na Planetu. V ponedeljek ob 14.30, od torka do petka pa ob 16.15.
Planet TV
Planet TV To je njen recept za seksi postavo #video
Ellen
Planet TV Natalie Portman kot Madonna #video
Spremljajte nas na omrežjih Facebook, Instagram, Twitter in YouTube. 
Ne spreglejte