Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
2. 8. 2019,
11.44

Osveženo pred

4 leta, 8 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1,44

Natisni članek

Planet TV Maria Bello Preiskovalci na delu: NCIS

Petek, 2. 8. 2019, 11.44

4 leta, 8 mesecev

Igralka, ki ne skriva svojih gub #foto

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1,44
Maria Bello | Foto Instagram

Foto: Instagram

Gube kažejo, da se je veselje res udomačilo na našem obrazu, pravi Maria Bello, ki jo lahko na Planetu spremljamo v Preiskovalcih na delu: NCIS. Igralka se je stalni zasedbi priljubljene serije pridružila v 15. sezoni, ki je na sporedu od ponedeljka do petka ob 20. uri.

Maria Bello, dvakratna nominiranka za zlati globus (Senca preteklosti, Lov na srečo), se je s Preiskovalci na delu: NCIS znova znašla v vlogi preiskovalke. Kot detektivka se je pred nekaj leti preizkusila tudi v glavni vlogi serije Glavni osumljenec (Prime Suspect), ki je bila nekakšna prosta predelava izvirne britanske serije s Helen Mirren, vendar so serijo po trinajstih delih kljub dobrim odzivom prenehali snemati. Tokrat težav s premajhno gledanostjo zagotovo ne bo, saj so Preiskovalci na delu: NCIS ena najbolj gledanih dramskih serij na svetu.

Jack Sloane (Maria Bello) in Jethro Gibbs (Mark Harmon) v Preiskovalcih na delu: NCIS | Foto: Jack Sloane (Maria Bello) in Jethro Gibbs (Mark Harmon) v Preiskovalcih na delu: NCIS

Svetlolaska igra agentko in psihologinjo Jacqueline Sloane, specializirano za profiliranje zločincev in forenzično psihologijo, med preiskovalce pa prihaja iz ameriške vojske, kjer je bila poročnica in je služila tudi v Afganistanu. V nasprotju z drugimi člani ekipe neposredna agentka Sloane pogosto oporeka Gibbsu (Mark Harmon), zato bo med njunima likoma nekaj trenj, a tudi medsebojno spoštovanje.

Planet TV
Planet TV Bil je najbolj seksi moški na svetu, ga prepoznate? #foto

Maria navdušenje nad sodelovanjem v seriji pogosto deli na svojih profilih na družbenih omrežjih, kjer izkoristi priložnost tudi za širjenje pozitivnega pogleda na staranje. Prepričana je, da lepota in leta niso v soodvisnem razmerju, in pri 52 letih pogosto pozira nenaličena in v kopalkah. V nasprotju s povsem obdelanimi in skrbno aranžiranimi fotografijami sama raje prisega na naravnost in se sploh ne obremenjuje s skrivanjem znakov staranja.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Maria Bello (@officialmariabello) on

Ljubezen do preprostega in aktivnega življenja je prenesla tudi na svojega sina, ki ga ima z nekdanjim partnerjem Danom McDermottom, sicer pa je igralka odkrita biseksualka. Po uničujočem potresu na Haitiju leta 2010 je ustanovila dobrodelno organizacijo za pomoč tej opustošeni deželi, hkrati pa je tudi članica odbora aktivistične skupine, ki poskuša zaščititi žrtve genocida v Darfurju.

Novo sezono Preiskovalcev na delu: NCIS lahko na Planetu spremljate od ponedeljka do petka ob 20. uri, za tem pa ob 21. uri sledi še napeta serija Ugrabljena.

Preiskovalci na delu
Planet TV Na epizodo v žep pospravi več kot pol milijona dolarjev #foto
Preiskovalci na delu: NCIS
Planet TV Preiskovalci na delu: NCIS na Planetu že s 15. sezono
Spremljajte nas na omrežjih Facebook, Instagram, Twitter in YouTube.

 

Ne spreglejte