SiolNET. Planet TV Filmi in serije
1,01

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Na epizodo v žep pospravi več kot pol milijona dolarjev #foto

1,01

termometer

Preiskovalci na delu |  | Foto:

Serijo Preiskovalci na delu: NCIS neprekinjeno snemajo že od leta 2003 in še vedno velja za eno najbolj gledanih serij. Nič čudnega torej, da so igralci za svoje delo tudi bogato plačani. Mark Harmon, ki ima v seriji glavno vlogo, bi utegnil že kmalu postati tudi najbolje plačani TV- igralec.

Harmona trenutno najdemo na 5. mestu med igralci, pred njim pa so na lestvici samo igralci iz serije Veliki pokovci (Big Bang Theory). Najbolje plačan med njimi je bil v preteklem letu Jim Parsons, ki je zaslužil kar 26,5 milijona dolarjev. 

Preiskovalci na delu | Foto:

Ker pa se je serija Veliki pokovci že dokončno poslovila od malih ekranov, bi lahko v prihodnjem letu igralec, ki v seriji Preiskovalci na delu: NCIS upodablja legendarnega Jethra Gibbsa, postal najbolje plačani televizijski igralec. V absolutni konkurenci sicer velja za najbolje plačano igralka v seriji Moderna družina (Modern Family) Sofia Vergara, ki je v letu 2018 zaslužila kar 42,5 milijona dolarjev.

Koliko zaslužijo igralci iz serije Preiskovalci na delu: NCIS na epizodo?

Mark Harmon je v letu 2018 v svoj žep pospravil 19 milijonov dolarjev, na posamezno epizodo serije Preiskovalci na delu: NCIS je zaslužil kar 525 tisoč dolarjev. Michael Weatherly je na epizodo dobil 250 tisoč dolarjev, tretja pa je Pauley Perrette s 175 tisoč dolarji na epizodo.

Preiskovalci na delu | Foto:

Odlično kriminalno serijo Preiskovalci na delu: NCIS lahko na Planetu spremljate od ponedeljka do petka ob 20. uri.

Preiskovalci na delu: NCIS Planet TV Poletni večeri v znamenju akcije Planet TV Planet TV Zvezdnik razkril recept za dolg zakon v Hollywoodu #foto
Spremljajte nas tudi na omrežjih Facebook, Instagram, Twitter in YouTube.
Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin