Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
22. 7. 2019,
10.00

Osveženo pred

4 leta, 9 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,03

Natisni članek

Ugrabljena Preiskovalci na delu: NCIS Planet TV

Ponedeljek, 22. 7. 2019, 10.00

4 leta, 9 mesecev

Poletni večeri v znamenju akcije

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,03
Preiskovalci na delu: NCIS

Na Planetu lahko v poletnih mesecih najdete pravo akcijo. Že v ponedeljek, 22. julija, bo ob 21. uri na sporedu prvi del akcijske serije Ugrabljena (Taken), še pred tem pa bodo ob 20. uri nove primere reševali Preiskovalci na delu: NCIS (NCIS).    

Prihodnji teden bo Planet predstavil osvežen poletni spored, ki bo poskrbel za pravo akcijo. Od ponedeljka do petka bo ob 20. uri na sporedu odlična kriminalna serija Preiskovalci na delu: NCIS (NCIS: Naval Criminal Investigative Service). Na Planetu nadaljujemo s 14. sezono serije, ki je bila nominirana tudi za tri emmyje, v petek 26. julija, pa bo premierno na sporedu prvi del 15. sezone.

Osrednji obraz izjemno uspešne serije o skupini agentov, ki preiskujejo kriminalna dejanja v ameriški mornarici, je že od prve sezone dalje Mark Harmon, v 15. sezoni pa se je ekipi pridružila tudi Maria Bello.

Clive Standen v seriji Ugrabljena | Foto: Clive Standen v seriji Ugrabljena

Od ponedeljka do petka ob 21. uri bo še več akcije prinesla nova serija Ugrabljena (Taken), v kateri bomo lahko spremljali, kako je Bryan Mills, ki ga je v filmih Ugrabljena igral Liam Neeson, začel piliti svoje smrtonosne veščine. Serija Ugrabljena je namreč predzgodba uspešne filmske franšize, ki je Neesona nepričakovano izstrelila med akcijske junake. Sloviti Luc Besson stoji tudi za serijo Ugrabljena, v kateri mlajšega Bryana Millsa igra Clive Standen, ki se ga spomnimo iz serije Vikingi, ob strani pa mu stoji Jennifer Beals (Flashdance, Laži mi, Ženske zadeve).

Serija nam Bryana predstavi v trenutku, ko se sooča z osebno tragedijo, ki je pretresla njegov svet. Medtem ko si prizadeva, da bi premagal travmo in se maščeval, postane smrtonosni operativec Cie. Ta služba ga bo izurila v nevarnega agenta z zelo specifičnimi in zelo nevarnimi sposobnostmi, ki bo v naslednjih letih postal Bryan Mills, kakršnega poznamo iz filmov Ugrabljena …   

Ob torkih ob 23. uri lahko medtem ujamete ponovitev vrhunske serije Sence nad Balkanom, srede in četrtki ob isti uri pa so rezervirani za prvo sezono napete serije Mr. Robot. V glavni vlogi igra Rami Malek, ki je letos prejel oskarja za vlogo Freddieja Mercuryja v biografskem filmu Bohemian Rhapsody. Prvi del serije Mr. Robot bo na sporedu v sredo, 24. julija, ob 23.00.

Planet TV
Planet TV To je Liam Neeson rekel igralcu, ki je prevzel njegovo vlogo
Ugrabljena
Planet TV Eksplozivna predzgodba filmske uspešnice Ugrabljena
Spremljajte nas tudi na omrežjih Facebook, Instagram, Twitter in YouTube.

 

Ne spreglejte