SiolNET. Planet TV Novosti
1,73

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Igralec je tudi v resnici mojster borilnih veščin

1,73

termometer

Ugrabljena |  | Foto:

Igralec Clive Standen, ki ga lahko v seriji Ugrabljena spremljamo od ponedeljka do petka ob 21. uri na Planetu, je vajen fizično zahtevnih vlog, vseeno pa je njegova telesna pripravljenost, ki jo vzdržuje prav vsak dan, osupnila oboževalce. 

Še preden je Clive Standen postal igralec, je bil mojster borilnih veščin. Od 11. do 18. leta je vsak dan treniral tajski boks, nato pa se mu je tekmovalni svet malce zameril. "Boril sem se s tipi, ki so bili starejši in močnejši od mene, a niso imeli prave tehnike. V resnici so želeli le ravs, zame pa je bil to džentelmenski šport," je povedal za revijo Men's Journal.

Ugrabljena | Foto:

V Ugrabljeni mu prav pride tudi znanje sodobnega plesa

Vse se je spremenilo, ko se je zatreskal v dekle, ki je obiskovalo dramski krožek. "Dekleta nisem dobil, sem pa dobil nov poklic," je dejal v smehu. Med učenjem igre se je naučil še mečevanja in drugih oblik borbe, za vlogo temačnega Bryana Millsa v seriji Ugrabljena pa se je moral spomniti tudi učnih ur sodobnega plesa, ki se jih je udeležil na univerzi. "Tam so me naučili, kako pasti in se zakotaliti ter znova vstati," je razkril, to znanje pa mu je v Ugrabljeni pogosto pride prav.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Clive Standen (@clivestanden) on

Da bi lahko vzdržal vse akcijske prizore, ki jih v seriji večinoma izvede sam, mora biti 38-letni igralec v vrhunski športni pripravljenosti. Formo ohranja predvsem z vsakodnevno vajo s pomočjo teže lastnega telesa, 45-minutno vadbo pa je oblikoval s pomočjo trenerke Jade Lindsay. Vaje se izmenjujejo s počasnim tekom. Najprej opravi vaje za krepitev nog, nato se posveti vajam za zgornji del telesa, ki vključujejo veliko dvigov lastne teže, konča pa z vajami, ki pospešijo utrip srca.

Serijo Ugrabljena lahko na Planetu spremljate od ponedeljka do petka ob 21. uri, še pred tem pa za napeto vzdušje poskrbijo Preiskovalci na delu: NCIS (na sporedu od ponedeljka do petka ob 20. uri).

Ugrabljena Planet TV Jennifer Beals: Strah je vedno dober znak Ugrabljena Planet TV "Nisem si mislil, da me bodo tolikokrat udarili v obraz" Planet TV Planet TV To je Liam Neeson rekel igralcu, ki je prevzel njegovo vlogo
Spremljajte nas na omrežjih Facebook, Instagram, Twitter in YouTube.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin