SiolNET. Planet TV Novosti
4,81

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Film in TV

Filmski zvezdnik: Molite zame in za mojo družino!

4,81

termometer

Planet TV
Foto: Instagram

Filmski zvezdnik Mark Wahlberg, ki si ga boste lahko v nedeljo ob 20. uri na Planetu ogledali v filmu Tihotapci (Contraband), je pred dnevi svoje oboževalce prek družabnega omrežja Twitter prosil, naj molijo zanj in za njegovo družino. Razlog? Njegov sin.

Markov sin Michael je pred dnevi praznoval svoj 13. rojstni dan in tako tudi uradno po ameriških standardih postal najstnik. In ker vsi vemo, da znajo biti najstniki za starše precej naporni, je filmski zvezdnik na Twitterju delil fotografijo s praznovanja, zraven pa pripisal nekaj hudomušnih besed: "Moj sin Michael je včeraj praznoval 13 let. Zdaj imamo uradno dva najstnika pri hiši - molite za nas!"

Sedeminštiridesetletni igralec ima s svojo ženo še tri otroke Ello (15), Brendana (10) in Grace (9).

Sicer pa si boste Marka Wahlberga v družbi s Kate Beckinsale lahko ogledali že to nedeljo na Planetu v akcijski drami Tihotapci (Contraband), kjer Mark igra izkušenega tihotapca Chrisa, ki se zavoljo ljubeče žene in sina odloči zapustiti dobičkonosne, toda nevarne kriminalne dejavnosti.

Mark Wahlberg Trendi Mark Wahlberg razkril svoj urnik: vstaja ob 2.30, telovadi ob 3.40 #video

Težave ženinega brata, ki zaradi ponesrečene prodaje mamil postane dolžnik mafijskega šefa Tima, Chrisa prisilijo, da znova sprejme nevarno tihotapsko nalogo. V iskanju izhoda iz nepregledne mreže brezobzirnih morilcev, podkupljenih policistov in nasilnih preprodajalcev mamil, poskuša Chris zaščititi svojo družino in ob tem preslepiti Tima in druge zločince.

Film Tihotapci (Contraband) z Markom Wahlbergom bo na sporedu v nedeljo ob 20. uri na Planetu.
Spremljajte nas na družbenih omrežjih Facebook, Instagram, Twitter in YouTube.  
  Besa Planet TV V drugem delu Bese tudi Boris Kobal in Jure Ivanušič #foto Besa Planet TV Sebastian Cavazza v novi vrhunski kriminalni seriji

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin