SiolNET. Planet TV Novosti
0,02

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Europark Maribor ponovno posluje ob nedeljah

0,02

termometer

Europark

Europark Maribor bo od 2. avgusta naprej ponovno posloval ob nedeljah. Tako se bodo lahko obiskovalci tudi ob nedeljah med 9. in 15. uro sprehodili po štajerskem nakupovalnem središču, opravili vse nakupe in sproščeno posedeli na eni izmed teras tamkajšnjih lokalov. Še vedno pa sta zdravje in varnost tako obiskovalcev kot zaposlenih na prvem mestu, zato v Europarku Maribor še naprej sledijo priporočilom uradnih institucij glede upoštevanja vseh varnostnih ukrepov.

Europark Maribor upravlja SES Spar European Shopping Centers

Europark Maribor, ki ga upravlja SES Spar European Shopping Centers, je od svojih začetkov leta 2000 do danes postal največje in najbolj priljubljeno nakupovalno središče v severovzhodni Sloveniji, saj ga povprečno mesečno obišče okoli pol milijona obiskovalcev. S 40 tisoč kvadratnimi metri prodajnih površin ter 120 prodajalnami in lokali pod eno streho ponuja izbrane, svetovno priznane blagovne znamke.

SES Spar European Shopping Centers je razvijalec, graditelj in upravljavec nakupovalnih središč v šestih državah. Trenutno podjetje upravlja 29 nakupovalnih središč v centralni, južni in vzhodni Evropi z več kot 1800 partnerji. Površina za oddajo znaša 820 tisoč kvadratnih metrov. V letu 2019 so najemniki v nakupovalnih središčih SES ustvarili 2,83 milijarde evrov bruto prodaje. Nakupovalna središča SES je v preteklem letu obiskalo več kot 112 milijonov obiskovalcev. Podjetje SES je v Avstriji in Sloveniji vodilno na trgu v poslovnem segmentu velikih nakupovalnih središč. SES trenutno v Sloveniji upravlja pet nakupovalnih središč, in sicer se je število lokacij povečalo z odprtjem novega nakupovalnega središča ALEJA v letu 2020. SES že od vsega začetka ponuja svoje znanje in izkušnje na področju razvoja projektov, upravljanja gradnje, oddajanja nakupovalnih površin in upravljanja nakupovalnih središč tudi kot storitev za zunanje lastnike nakupovalnih središč. Nakupovalna središča SES so bila že večkrat nagrajena z državnimi in mednarodnimi priznanji na področju arhitekture in oblikovanja, trajnostnega razvoja, prometnega načrtovanja in inovativnega trženja. SES je del skupine SPAR Austria.

Dodatne informacije na: www.europark.si in www.ses-european.com.


Naročnik oglasnega sporočila je Europark.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin