Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
10. 5. 2023,
10.29

Osveženo pred

12 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,02

Natisni članek

ALEJA

Sreda, 10. 5. 2023, 10.29

12 mesecev

ALEJA podaljšuje veliko praznovanje tretjega rojstnega dne do 26. maja

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,02
Aleja | Foto ATP Pierer

Foto: ATP Pierer

Najboljše novo nakupovalno središče ALEJA je začelo s praznovanjem tretjega rojstnega dne. Presenečajo vas s številnimi popusti trgovin in lokalov ter interaktivno nagradno igro. Z današnjim dnem se program dopolnjuje s številnimi aktivacijami, dogodki, delavnicami po nakupovalnem središču ALEJA. Veliki zaključek praznovanja bo z brezplačnim koncertom, ki je bil zaradi slabe vremenske napovedi prestavljen na petek, 26. maja.

Kljub novemu terminu velikega koncerta pa ostaja nespremenjena odlična zasedba priznanih slovenskih glasbenikov, in sicer Nipke s skupino The Nipples, Nina Pušlar in Vlado Kreslin z Malimi Bogovi. Koncert bo potekal na zunanjem parkirišču pred ALEJO, svoje jeklene konjičke pa lahko parkirate v brezplačni parkirni hiši. Vsi koncerti so za obiskovalce popolnoma brezplačni.

Aleja | Foto: Aleja Foto: Aleja

Obiskovalci se boste od danes pa vse do petka popoldan lahko zabavali z LEJ-3 Fotoloopom in karikaturistom Borisom, jutri in to soboto popoldan pa vas bo razveselila maskota Happy s prijatelji. V soboto popoldan bo na osrednjem prireditvenem prostoru tudi interaktivna glasbena predstava Repki z raperjem Trkajem. Na edinstveni strehi ALEJA SKY pa boste v primeru lepega vremena lahko preizkusili napihljive krogle Body Zorbing in si ogledali tovarno milnih mehurčkov.

Poleg tega že lahko sodelujete v nagradni igri tako, da skenirate eno izmed QR kod, ki se nahajajo po vsej ALEJI. V žrebu se lahko potegujete za številne lepe nagrade, kot so električni skiro, ki ga podarja Big Bang, vikend vožnja z avtomobilom Volkswagen ID. Buzz za celotno družino, ki vam jo bo omogočil ID Hub ali pa darilne bone Desetak v vrednosti 300 evrov.

Ne spreglejte