SiolNET. Planet TV Novosti
0

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Perutnina Ptuj bo tri tisoč otrokom pomagala oditi na smučanje

0

termometer

Pred vrati je družbeno odgovorna akcija Šolar na smuči, katere ponudnik in nosilec je RTC Krvavec. Gre za vseslovensko akcijo smučarskega ozaveščanja šolskih otrok, ki bo potekala od 21. do 26 januarja 2018 v smučarskih središčih Krvavec, Rogla, Mariborsko Pohorje, Vogel, Cerkno in Kranjska Gora.

Krvavec

Namen je na šest slovenskih smučišč brezplačno privabiti in smučarsko ozavestiti tri tisoč četrtošolcev in petošolcev iz vse Slovenije. Zlati pokrovitelj projekta je Perutnina Ptuj z blagovno znamko Poli. Ljubezen do športa, optimizem in veselje do življenja so vrednote, ki jih pooseblja blagovna znamka Poli s svojo prepoznavno osebnostjo. Poli je izvirna, mladostna, duhovita, zdrava – Poli je posebna in takšna je že več kot 40 let. Perutnina Ptuj bo v času akcije organizirala tudi smučarski izlet za otroke zaposlenih in na vseh šestih smučiščih priredila zabaven spremljevalni program in promocijo priljubljenih Poli Dogov.

Projekt je kot družbeno koristen prepoznal tudi predsednik Borut Pahor in ga podprl kot častni pokrovitelj. Ambasador projekta je nekdanji vrhunski alpski smučar Jure Košir, ki otroke na snegu spodbuja in jim pomaga pri učenju. Projekt podpirajo tudi ministrstvo za izobraževanje, šolstvo in šport ter številni drugi pokrovitelji.

VIDEO:

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin