SiolNET. Planet TV Nova zvezda Slovenije
5,00

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Nova zvezda Slovenije

Predstavljamo žirijo glasbenega šova Nova zvezda Slovenije

5,00

termometer

Na Planet TV bomo že marca prisluhnili čisto svežim pevskim talentom, med katerimi pa bo le eden postal Nova zvezda Slovenije. Tekmovalni glasbeni šov bo vodil Klemen Bunderla, o tem, kateri med tekmovalci in tekmovalkami bo na velikem odru najbolj blestel, pa bodo presojali Uroš Smolej, Natalija Verboten, Tomaž Mihelič, Nuška Drašček in Goran Lisica – Fox.

Nova zvezda Slovenije

Člani žirije bodo pozorno spremljali mlade talente in komentirali njihove nastope vse od avdicij do velikega finala, njihovo mnenje pa bo za tekmovalce ključnega pomena.

Pevka Natalija Verboten pričakuje, da bo mila in realna žirantka, glasbeni producent Goran Lisica – Fox pa se bo prepustil dogajanju: "Pustil se bom presenetiti tekmovalcem in reagiral povsem spontano. Povedal bom, kar mislim in bil pozoren na celotni paket kandidatov."

Samo talent ni dovolj

"Imam nekaj posluha, vendar nisem pevec, zato bom pozoren na celoten paket kandidatov," pa pravi Uroš Smolej, dobro znani igralec, ki nas navdušuje tudi v muzikalih. "Skušal bom biti pošten in pravičen. Morda me preseneti tudi kakšen muzikal," dodaja. Tudi Tomaž Mihelič, ki je s skupino Sestre nastopal tudi na evrovizijskem odru, meni, da samo talent ni dovolj: "Stalno je treba piliti znanje in se učiti. Seveda je za kandidata velika prednost tudi unikaten in zapomljiv videz. Predvsem pa mora imeti oseba veliko in iskreno željo po tem, da postane glasbena zvezda."

Klemen Bunderla

Nuška: Vem, kako se počutijo tekmovalci

Morda največ razumevanja za tekmovalce pa ima pevka Nuška Drašček, saj ve, kaj preživljajo: "Sama sem tekmovala na šovu talentov, zato vem, kako se počutijo tekmovalci. Ne glede na to bom pozorna predvsem na glas in njegov potencial. Seveda pa bom tekmovalcem pomagala tudi z nasveti, kako iz sebe privabiti tisto najboljše, kar skrivajo v sebi."

Prvi del glasbenega tekmovanja Nova zvezda Slovenije bodo zaznamovale avdicije, na katerih bodo morali kandidati pokazati svoje pevsko znanje in prepričati žirijo, da si zaslužijo mesto v nadaljevanju tekmovanja, kjer se bodo morali na poti do velikega finala še večkrat dokazati. Pot do zvezd bo namreč široko odprta za le enega kandidata ali kandidatko, ki bo Nova zvezda Slovenije! Zmagovalec ali zmagovalka bo poleg denarne nagrade dobila tudi priložnost preizkusiti svojo nadarjenost v profesionalnem glasbenem studiu.

 

Šov Nova zvezda Slovenije lahko podprete tudi na Facebook strani in se pridružite debati z uporabo ključne besede #NovaZvezda.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 125
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin