Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
11. 2. 2020,
12.41

Osveženo pred

4 leta, 2 meseca

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1,35

1

Natisni članek

Planet TV Milijonar Milijonar Jasna Kuljaj

Torek, 11. 2. 2020, 12.41

4 leta, 2 meseca

V Milijonarju tudi Jasna Kuljaj #foto

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1,35

1

V nocojšnji oddaji Milijonarja se bodo pomerili znani medijski obrazi. Izkupiček oddaje bo šel v dobrodelne namene. Ena izmed šestih tekmovalk bo tudi Jasna Kuljaj, ki nam je zaupala, kako se je pripravljala na nastop v oddaji, razkrila pa nam je tudi, da je televizijsko kariero začela prav v enem od televizijskih kvizov.

V nocojšnji oddaji Milijonar, ki bo že 100. po vrsti in hkrati zadnja v drugi sezoni, se bodo pomerili voditeljica Jasna Kuljaj, športni komentator in voditelj Dani Bavec, glasbenica Eva Hren, novinar in voditelj Igor Pirkovič, član glasbene skupine Čuki Miha Novak ter pevka in voditeljica Darja Gajšek.

Pri Črnem Petru
Planet TV Oddaja Pri Črnem Petru se vrača že 21. februarja

O nastopu v kvizu Milijonar smo se pogovarjali z Jasno Kuljaj, ki se že v petek, 21. februarja, z zabavno glasbeno oddajo Pri Črnem Petru vrača na male zaslone.

Igor Pirkovič, Eva Hren, Jasna Kuljaj, Slavko Bobovnik, Darja Gajšek in Miha Novak | Foto: osebni arhiv/Lana Kokl Igor Pirkovič, Eva Hren, Jasna Kuljaj, Slavko Bobovnik, Darja Gajšek in Miha Novak Foto: osebni arhiv/Lana Kokl

Jasna, nocoj te bomo gledali v oddaji Milijonar. Si se na nastop v oddaji kaj posebej pripravljala?

Povabilo v oddajo sem vzela nadvse resno. Kviz dobro poznam in vem, da če se ne prebiješ skozi Hitre prste, je lahko vse zaman. Običajno se med šestimi tekmovalci v eni oddaji zgolj dvema uspe prebiti na vroči stol. V primeru, da mi to uspe, seveda želim blesteti pred Slavkom, zato sem si vzela čas in se malo izpopolnila na področju splošne izobrazbe. Malo sem osvežila gimnazijsko znanje s področja geografije, kemije, literature in se tolažila s tem, da mi bo to, kar sem se naučila, v vsakem primeru prav prišlo.

Pri vprašanjih iz katerega področja pa se počutiš najbolj samozavestno?

Pri književnosti ne bi smel biti problem, saj je bila slovenščina moj najljubši predmet v šoli. Naše literate in njihova dela precej dobro poznam. Moja šibka točka pa je naravoslovje, zato sem po dvajsetih letih ponovno vzela v roke periodni sistem. Osvežila sem tudi poznavanje največjih slovenskih športnih uspehov, za katere se ti lahko zdi, da jih obvladaš, pa potem med guglanjem hitro ugotoviš, da si letnice že malo pomešal.

Planet TV
Planet TV Odlični tekmovalec se je ustavil šele pri 14. vprašanju #video

Sicer rada spremljaš televizijske kvize?

Televizijski kvizi so mi ena najljubših zvrsti razvedrilnih oddaj. Ne boste verjeli, ampak svojo kariero na televiziji sem pred davnimi leti, še preden so mi pustili stopiti pred kamere, začela v kvizu Najšibkejši člen. Tekmovalci, ki so izpadli, so morali takoj zatem dati izjavo in jaz sem bila tista, ki jih je izpraševala in iz njih poskušala dobiti vsaj nekaj čustev. To ni bilo enostavno, saj so vsi povečini avtomatično odgovarjali s "Takšno je življenje, nimamo kaj!". Sem jih morala najprej malce razburiti, potem pa so začeli prihajati bolj sočni odgovori (smeh, op. p.).

Planet TV | Foto: osebni arhiv/Lana Kokl Foto: osebni arhiv/Lana Kokl

Nam zaupaš še kakšno zgodbo iz zakulisja snemanja tokratne posebne oddaje?

Lahko povem, da me je prvič namaskirala naša Sofija (Alja Prgin) iz oddaje Pri Črnem Petru, ki, kadar ni v naši oddaji, dela tudi kot maskerka. Prvič sem jo videla, odkar se je končala prva sezona oddaje Pri Črnem Petru in res sem je bila vesela. No, saj se bova zdaj kmalu začeli več videvati, saj je pred vrati druga sezona. Po oddaji pa sva se z Evo Hren odpravili na pijačo, kjer sva ugotovili, da sva prav fajn babi (smeh, op. p.). Evo poznam od daleč že nekaj časa, a nikoli ni bilo priložnosti, da bi kakšno rekli. Včasih takšna snemanja prinesejo tudi nova poznanstva in zato se jih rada udeležim.

Tekmovalci nocojšnje oddaje Milijonar:

Fotogalerija
1 / 6
Zadnjo oddajo druge sezone Milijonarja si lahko ogledate nocoj ob 20. uri na Planetu. 
Spremljajte oddajo tudi na Facebooku. 
Planet TV
Planet TV Priljubljena voditeljica pobegnila na toplo #foto
Preživetje v divjini
Planet TV Mojster preživetja v naravi: Psiha je prvi dejavnik, ki te udari po glavi
Dobri dinozaver
Planet TV Dobri dinozaver premierno na Planetu

 

Ne spreglejte