SiolNET. Planet TV Milijonar
0,97

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Ti glasbeniki se bodo tokrat pomerili v Milijonarju #foto

0,97

termometer

Planet TV
Foto: Bojan Puhek

Po oddaji, v kateri so svoje znanje pokazali igralci, se v ponedeljek obeta še ena posebna oddaja Milijonarja. Tokrat bodo denar za dobrodelni namen zbirali slovenski glasbeniki in glasbenice. Oddaja bo na sporedu v ponedeljek ob 20. uri na Planetu.

V posebni oddaji Milijonarja, v kateri so sodelovali slovenski igralci in igralke, se je na vroči stol uspelo prebiti Juretu Ivanušiču in Stanetu Tomazinu. Oba sta pokazala veliko splošne razgledanosti in svojima izbranima dobrodelnima organizacijama prislužila kar nekaj denarja. 

Milijonar Planet TV Tako so se v dobrodelnem Milijonarju odrezali slovenski igralci #video

V ponedeljkovi oddaji se bo v igri Hitri prsti pomerilo šest znanih obrazov s slovenskih glasbenih odrov, le najhitrejši pa bodo imeli na vročem stolu Milijonarja priložnost preizkusiti svoje znanje. Na poti do glavne nagrade jih bo čakalo 15 vprašanj, zbrani znesek bo romal v roke dobrodelne organizacije, ki jo bodo glasbeniki izbrali sami.

1 / 7
2 / 7
3 / 7
4 / 7
5 / 7
6 / 7
7 / 7

V ponedeljkovi oddaji, ki jo vodi Slavko Bobovnik, bodo sodelovali Gianni Rijavec, Nino Ošlak, Klemen Bunderla, Danijel Popović, Vili Resnik in Patricija Štifter - Riya Damyanti.

Dobrodelni Milijonar, v katerem bodo sodelovali slovenski glasbeniki, bo na sporedu v ponedeljek ob 20. uri na Planetu.

Spremljajte oddajo tudi na Facebooku.
  Planet TV Planet TV Slavko Bobovnik razkril, kako skrbi za fizično kondicijo Milijonar Planet TV Prijavite se za ogled snemanja Milijonarja v živo Planet TV Planet TV Tekmovalec se je moral posloviti že po prvem vprašanju #video Planet TV Planet TV Žena mislila, da se davi, on pa je počel nekaj povsem drugega #video Planet TV Planet TV Pozor, kmalu boste na cesti srečevali te tri znane Slovence #video

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 19
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin