SiolNET. Planet TV Milijonar
0,59

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Tekmovalec se je moral posloviti že po prvem vprašanju #video

0,59

termometer

Planet TV

V kvizu Milijonar, ki ga v drugi sezoni lahko spremljate ob ponedeljkih in torkih ob 20. uri na Planetu, je tekmovalec že ob prvem vprašanju naletel na nemalo težav. Na žalost se je kot prvi, odkar kviz vodi Slavko Bobovnik, moral posloviti že pri prvi oviri.

V prvi sezoni kviza sta dva tekmovalca svojo pot skoraj končala že pri prvem vprašanju, če si ne bi vzela dodatnega časa za razmislek in zbrala misli. Za tekmovalca, ki se je najhitreje poslovil od igre za 100 tisoč evrov, v prvi sezoni tako velja tekmovalec Željko, ki ga je trema izdala pri drugem vprašanju.

Neslavni prestol je zdaj prevzel tekmovalec Urban, ki je ga je, kot kaže, zdelala trema. Zataknilo se mu je že pri prvem vprašanju, pomagalo pa ni niti dolgo razmišljanje, saj se je odločil še za napačni odgovor. Od vročega stola se je poslovil z besedami: "Bilo je kratko in boleče." Več v videu:

Kviz Milijonar je na sporedu ob ponedeljkih in torkih ob 20. uri na Planetu.
Spremljajte oddajo tudi na Facebooku.
Milijonar Planet TV Tako so se v dobrodelnem Milijonarju odrezali slovenski igralci #video Planet TV Planet TV Tokrat bo Katarina Čas pokazala svojo navihano stran #foto Planet TV Planet TV To je razlog, da Oto Pestner že 25 let ni sedel za volan #foto

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 10
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin