SiolNET. Planet TV Milijonar
1,05

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Tako so se v Milijonarju odrezali slovenski "influencerji" #video

1,05

termometer

Planet TV |  | Foto:

V ponedeljkovi dobrodelni oddaji Milijonar so se v znanju pomerile zvezde slovenskega spleta. Trem se je uspelo prebiti na vroči stol, za dober namen pa so skupaj zbrali 600 evrov.

Voditelj Slavko Bobovnik je v tokratnem dobrodelnem Milijonarju gostil Danico Lovenjak, Boštjana Kluna, Dina Hajderovića - Dinottija, Kajo Kočevar- Kayo Solo, Mino Pal in Indiro Ekić.

Na vročem stolu so priložnost pokazati svoje znanje dobili trije. Dino Hajdarević-Dinotti je bil prvi, vendar je bil malce nepotrpežljiv in je napačno odgovoril že pri četrtem vprašanju. Izbrani dobrodelni organizaciji tako na žalost ni prislužil niti evra.

Sta bili pa uspešnejši ženski predstavnici. Čeprav sta dobrodelnima organizacijama prislužili vsaka po 300 evrov, pa je bilo za Kayo Solo usodno šele 10. vprašanje, Indira pa se je ustavila pri sedmem.

Pri katerih vprašanjih se jim je zataknilo, lahko preverite v spodnjem videu.

Kviz Milijonar je na sporedu ob ponedeljkih in torkih ob 20. uri na Planetu.
Spremljajte oddajo tudi na Facebooku. 
  Planet TV Planet TV Indira pozabila ime svojega prijatelja #video Planet TV Planet TV V Milijonarju se bo preizkusila tudi Indira Ekić #foto Planet TV Planet TV Slavko Bobovnik razkril, kako skrbi za fizično kondicijo

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 9
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin