SiolNET. Planet TV Milijonar
2,07

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Milijonar

Mnogim ob tem zaledeni kri, on pa to počne za hobi #video

2,07

termometer

V nocojšnji oddaji bo na vročem stolu Milijonarja svoje znanje poskušal v denar v pretvoriti tudi Davor iz Zgornjih Gorij, ki je povedal, da kot prostovoljec dela v azilu za ogrožene živalske vrste, specializiral pa se je predvsem za kače in netopirje.

milijonar Planet TV Prijavite se v kviz Milijonar

Tekmovalec Davor je povedal, da so ga kače zanimale že od malih nog, zdaj pa pomaga pri reševanju kač in netopirjev, ki zaidejo na neprimerne lokacije. Razkril je, da imamo v Sloveniji 11 vrst avtohtonih kač in 31 avtohtonih vrst netopirjev, za katere pravi, da jih moramo zaščititi, saj je zdaj skrajni čas, da jih še lahko ohranimo.

Voditelj Jure Godler ga je ob tem pogovoru oklical za resničnega Batmana in poskrbel za nekaj smeha. Več v zgornjem videu.

Davor Ros nam je poslal tudi fotografijo in pripisal: Takole pa to izgleda iz dobesedno prve roke oskrba dehidriranega malčka. Ker vsak netopir šteje! Davor Ros nam je poslal tudi fotografijo in pripisal: Takole pa to izgleda iz dobesedno prve roke oskrba dehidriranega malčka. Ker vsak netopir šteje! Foto: osebni arhiv

Kako se bo tekmovalec odrezal v kvizu, preverite nocoj ob 20. uri na Planetu. 

Kviz Milijonar je na sporedu od ponedeljkih, torkih in sredah ob 20. uri na Planetu. Nocoj ob 21. uri pa ne zamudite tudi nove preizkušnje v oddaji Preživetje v divjini.

Preživetje v divjini Planet TV Zaradi poškodbe se je reševanje še bolj zavleklo #video Preživetje v divjini Planet TV Svoje razmerje štejeta kar med ekstremne podvige #video Gasilci Planet TV "Vrni se, vrni se! Pozabil si ponesrečenca." #video  
Spremljajte nas na omrežjih FacebookInstagram, Twitter in YouTube.  

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 16
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin