SiolNET. Planet TV Milijonar
1,40

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Milijonar

Godler pomagal tekmovalcu, a ta s tem ni bil povsem zadovoljen #video

1,40

termometer

Tudi nocoj bo za dobro zabavo poskrbljeno v kvizu Milijonar, ki bo na sporedu ob 19.45 na Planetu. Tekmovalci se vedno radi obračajo po pomoč k voditelju in v enem primeru je prišlo do zelo zabavnega dogodka. 

milijonar Planet TV Prijavite se v kviz Milijonar

Nocojšnjo oddajo bo na vročem stolu začel Ciril iz Domžal, ki je že v prejšnji oddaji pravilno odgovoril na tri vprašanja in bo tokrat nadaljeval kviz. Zataknilo pa se bo pri vprašanju, povezanim s filmom Forrest Gump, ki je prejel kar šest oskarjev, vključno s tistim za najboljšega glavnega igralca, ki ga je domov odnesel igralec Tom Hanks.

Ker tekmovalec ni bil prepričan, kateri odgovor je pravi, se je odločil za pomoč prositi voditelja. Jure Godler velja za velikega poznavalca ameriških filmov, zato z iskanjem odgovora tudi v tem primeru ni imel težav. Legendarni stavek iz vprašanja je povedal kar v angleščini in ob tem celo imitiral glavni lik.

V iskanju pravice Planet TV Prepotovala svet in se poročila s sosedom

Na presenečenje voditelja simpatičnemu tekmovalcu Cirilu takšna pomoč ni bila povsem dovolj, zato ga je prosil, če mu stavek prevede še v slovenščino, da bo potem lahko res povsem prepričan, kateri odgovor izbrati. S tem je dobro nasmejal voditelja. Več v zgornjem videoposnetku.

Kviz Milijonar je na sporedu od ponedeljka do srede ob 19.45. Po Milijonarju sledi kriminalna serija V iskanju pravice, v kateri posebna enota kriminalističnega urada v Berlinu rešuje zaprašene primere iz preteklosti.

Pri Črnem Petru Planet TV Želim, da bi pri tem projektu sodelovali vi vsi #video Planet Vau Planet TV Iskrena izpoved slovenske pevke o letu težkih osebnih preizkušenj #video Planet TV Planet TV Do boljše polovice kar s pomočjo znanosti?
Spremljajte nas na omrežjih FacebookInstagram, Twitter in YouTube. 

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 3
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin