SiolNET. Planet TV Klepet ob kavi
0,07

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Klepet ob kavi

Zakaj se angeli najpogosteje pojavljajo v Braziliji?

0,07

termometer

Klepet ob kavi

So angeli utvara ali realna bitja? Gre za skupek energije, new age pogruntavščino ali kaj tretjega? Tadej Pretner pravi, da gre za kompleksno strukturo, katere bistvo leži v astralnem svetu. 

V astralnem svetu namreč oživi vse, čemur namenjamo fokus (in pri tem vpletemo še čustva in vero). Ljudje, ki verjamejo v angele, lahko tako dejansko povzročijo njihovo manifestacijo v snovnem svetu: “Med snovnim in eteričnim svetom je astralni svet, ki je neposredno povezan s čustvenim svetom. Gradnik enega od teh nivojev astralnega sveta je čustvena energija ljudi. V astralnem svetu oživi vse, čemur namenjamo fokus in zraven vpletamo čustva. Tako v tem svetu najdemo risane junake, junake pravljic, seveda pa tudi angele … Ni pomembno, ali so ta bitja kdaj tudi v resnici obstajala. V angele verjame mnogo ljudi … Pripadniki določenih kultur jih sicer opisujejo različno, a to ni pomembno. Če je te vere (+ čustev in posledično energije) veliko, angel oživi tudi v snovnem svetu.”

Načeloma so »intervencije« angelov pogostejše v zelo religioznih okoljih, kjer ljudje to tudi bolj pričakujejo: “Recimo v Braziliji je narod zelo religiozen in po drugi strani tudi bolj temperamenten. Na kupu je torej veliko čustvene energije in vere, kar sproži pojavitve v snovnem svetu.”

AKTUALNI KLEPETOVI DOGODKI.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin