Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
12. 3. 2020,
10.35

Osveženo pred

4 leta, 1 mesec

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,00

Natisni članek

Klepet ob kavi

Četrtek, 12. 3. 2020, 10.35

4 leta, 1 mesec

Klepet ob kavi

Zakaj je marec 2020 numerološko gledano dober čas za ustvarjanje družine?

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,00
Klepet ob kavi

V mesečni rubriki energije meseca gostimo 3 strokovnjakinje, feng shui svetovalko Tanjo Glažar, numerologinjo in astrologinjo Romano Pogorelčnik ter karmično svetovalko Aleksandro Winkler Drole. Vsaka od njih je podala priporočila, kako najbolje izkoristiti energije pomladnega marca.

Marčevske energije nas bodo spodbujale k spremembam in pozitivnim premikom vseh vrst (osebna rast, partnerstvo, služba …). Marec bo tudi mesec podvojenih energij (v pozitivno ali negativno smer) na vseh področjih. Feng shui svetovalka Tanja Glažar sporoča: “Leto Podgane 2020 v kombinaciji z marčevskim Zajcem po feng shuiju prinaša romance in izraženo doživljanje ljubezni. V mesecu marcu bodo poudarjene potrebe po druženju in raznih aktivnostih. Bo pa mesec marec hkrati mesec škandalov, za tiste rojene v znaku Podgane pa tudi mesec dramatičnih sprememb.”

Numerološko gledano nam vibracija števila 3 prinaša srečo, blagostanje, prav tako pa tudi družino in nove začetke. Romana Pogorelčnik pravi: “Enka smo mi, dvojka sva dva, trojka je družina. Kaj delajo zajčki? Družino! Tudi kakšnega otroka bodo ljudje naredili, brez skrbi! Drugače pa bo marca na plano prišlo vse tisto, kar nosimo v sebi. Dobro je, da smo pozorni, kaj je v nas. Več ljubezni in miru kot bomo imeli v sebi, več lepega bomo pritegnili.”

Z vidika karme nam mesec marec obljublja življenjske spremembe! V ospredju bodo želja po potovanjih, nadzor, moč volje, disciplina in osebna rast. Aleksandra Winkler Drole ne olepšuje: “Rada bi povedala samo lepe stvari, ampak življenje je itak zelo odvisno od tega, kako sprejemamo situacije. Čutim energijo mase, ki protestira! Neka pogumna množica ljudi se bo uprla utečenim sistemom. Torej, če smo si v preteklosti dobro zastavili cilje, nam bo šlo kot po maslu, sicer pa se bomo upirali z vsemi štirimi, da bi dosegli svoje.” Lahko pričakujemo proteste proti novonastali vladi? “Ne upam biti konkretna. Ampak zagotovo je v ospredju energija poguma, ki bo spodbudila ljudi, da stvari, ki jim ne pašejo, povedo na glas.”

AKTUALNI KLEPETOVI DOGODKI.

Oddajo Klepet ob kavi lahko spremljajte vsak dan ob 9. uri na Planetu. Ponovitve so ob 19. uri na Planet PLUS in ob 8. uri na Planet 2.
Ne spreglejte