SiolNET. Planet TV Klepet ob kavi
0,00

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Klepet ob kavi

Kje je meja med kavalirstvom in zapeljevanjem?

0,00

termometer

Klepet ob kavi

Kje ste, kavalirji? Ste se danes že poslužili kakšne kavalirske metode? Robert Bric pravi, da kavalirstvo vztrajno, a počasi izumira …

Kot pravi, smo si za to krive ženske same! Moderne ženske so zaradi pomanjkanja zavedanja namreč pripomogle k izumiranju pravega moškega, posledično pa tudi kavalirstva, ki bi moral biti sestavni del bontona vsakega “tapravega dedca”.

In da še razjasnimo nekaj dilem – kavalirsvo ni pecanje! Kavalir pa tudi ni tisti, ki ženski (samo) odpira vrata. Z izrazom kavalir, poudarja Bric, označujemo moškega, ki ceni žensko v celoti – kot boginjo v nastajanju: “Kavalirstvo v moji generaciji ni bilo omejeno na eno žensko. To je spet stvar neke modernosti, ničesar ne smeš več reči. V takem razvoju družbe jaz vidim razpad odnosa med moškim in žensko. Če bi bila midva v službi in sem jaz tvoj direktor, pa ti rečem, da si lepo oblečena, ali pa da, bognedaj, še komentiram tvoje noge ali kaj drugega … Sva že na sodišču. Vse to pripomore k neki distanci, to pa ni okej. Pravzaprav je skrb vzbujajoče.”

AKTUALNI KLEPETOVI DOGODKI.

Oddajo Klepet ob kavi lahko spremljate vsak dan ob 9. uri na Planetu. Ponovitve so ob 19. uri na Planet PLUS in ob 8. uri na Planet 2.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin