Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
22. 6. 2023,
15.52

Osveženo pred

10 mesecev, 2 tedna

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,09

Natisni članek

Jutro na Planetu Planet TV

Četrtek, 22. 6. 2023, 15.52

10 mesecev, 2 tedna

Jutro na Planetu

Oddaja Jutro na Planetu v živo iz Pirana

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,09

Teden bomo končali v velikem slogu. Ta petek, 23. junija, se družimo na obali, javljali se bomo v živo s Tartinijevega trga. Čakajo nas pestra zabava in vrhunski gostje. Poustvarili bomo prozorišče filma "Poletje v školjki", se oglasili iz kuhinje na Krasu in ustvarili odlično poletno vzdušje na naš jutranji način.

Na ta poseben dan bodo z vami vsi trije voditelji Jutra na Planetu, Suzana, Igor ter Manja, na dveh lokacijah. Suzana Kozel in Igor Krmelj vas bosta pozdravila s Tartinijevega trga, Manja Stević pa z drugega konca Pirana.

Jutro na Planetu | Foto:

Petek bo poseben dan za vse osnovnošolce in srednješolce, ki bodo šolske torbe lahko za dobra meseca postavili v kot svoje sobe. Zato bodo z nami gostje iz Osnovne šole Dante Alighieri Izola.

Jutro na Planetu
Planet TV Poglejte, kdo stoji za zabavnimi napisi na avtocestah #video

Na prelepem Tartinijevem trgu, ki je sinonim za Piran in so ga tudi svetovni turistični vodniki označili za biser slovenske Obale, pa domuje tudi društvo Anbot, ki ohranja, oživlja in neguje kulturno in naravno dediščino našega lepega obmorskega mesta. Spregovorili pa bomo tudi z vodjo restavratorske delavnice Tatjano Uršič.

Na drugi strani mesta pa nam bo Manja predstavila žensko veslaško skupino Voga Veneta Piran, ki s svojo angažiranostjo podpira tradicionalni beneški način veslanja stoje. Na vodi pa nas vedno navdušijo tudi delfini. Delfini načeloma plavajo v čistem morju, a redko pridejo na obalo. Zato bomo preverili, kakšno je kaj stanje voda ob obali. Z nami bo mikrobiolog Gorazd Pretnar.

Jutro na Planetu
Planet TV Ta teden boste lahko telovadili z Borutom Pahorjem #video

Se še spomnite legendarnega filma Poletje v školjki? Za nekaj minut se bomo vsi lahko prelevili v Tomaža, Mileno in druge najstniške junake ter zaplesali skupaj s pevcem Sebastianom prav na Trgu 1. maja v Piranu, kjer so leta 1985 plesali tudi glavni igralci.

Jutro na Planetu
Planet TV Igor Mikič razkril: Pekel sem že kenguruje in krokodile #video

Sredi Tartinijevega trga nam bo zapel pevec Luka Basi. Vse novosti o tem, kaj se bo dogajalo v Piranu in okolici v teh poletnih dneh, pa nam bodo predstavili v Turističnem združenju Portorož. Za konec pa nam bo zapela in zaigrala na flavto tudi gostja presenečenja.

Oddaja Jutro na Planetu je na sporedu od ponedeljka do petka ob 8. uri na Planetu. Zamujene utrinke tedna pa si lahko ogledate tudi v sobotni oddaji ob 8. uri na Planetu.

Spremljajte nas na družbenih omrežjih Facebook, Instagram, Twitter in YouTube. 
Ne spreglejte