SiolNET. Planet TV Jutro na Planetu
0,02

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Moj otrok

Kako otroka motivirati za gibanje? #video

0,02

termometer

V oddaji Jutro na Planetu, ki je na sporedu od ponedeljka do petka ob 8. uri, lahko vsak torek ujamete rubriko Moj otrok, v kateri bomo govorili o vseh vsebinah, povezanih z rojstvom in vzgojo otrok. Tokrat smo govorili o pomenu gibanja pri otrocih in tem, kako k temu pripomorejo organizirane tekaške prireditve. 

Nenehno poudarjamo pomen gibanja pri otrocih, zelo motivacijske pri tem so tudi organizirane prireditve. Preden se naš otrok loti kakršnekoli oblike športnega udejstvovanja, seveda potrebuje ustrezno obutev. O vsem tem so govorili v oddaji Jutro na Planetu v rubriki Moj otrok, v kateri sta bila gosta Majda Vodopivec, direktorica za marketing lastnih blagovnih znamk v Mercatorju, in tekaški trener Urban Praprotnik.

Prvo priložnost, da se najmlajši preizkusijo na tekaški prireditvi, bodo imeli že na bližajočem se ljubljanskem maratonu, v okviru katerega bo potekal tudi Lumpi tek. Več v zgornjem videu.

Rubriko Moj otrok si v sklopu oddaje Jutro na Planetu lahko ogledate vsak torek. Več vsebin je na voljo tudi na Planeteka.si.

Spremljajte nas na omrežjih FacebookInstagram, Twitter in YouTube 

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin