Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
7. 3. 2023,
13.00

Osveženo pred

1 leto, 1 mesec

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,08

Natisni članek

Tanja Kocman Poroka na drugi pogled Jutro na Planetu Planet TV

Torek, 7. 3. 2023, 13.00

1 leto, 1 mesec

Jutro na Planetu

Dejala ji je, da je sramota za sosede #video

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,08

V jutranji rubriki Znani pri Ani v oddaji Jutro na Planetu spoznavamo znane Slovence in Slovenke v drugačnem, zanimivem okolju. Danes je Ana Raščan gostila komentatorko, komičarko in vlogerko, ki jo vsi zelo dobro poznamo. In kaj sta počeli? Kuhali. Pa ne sami, Tanja Kocman je pripeljala še zanimivega gosta.

Jutro na Planetu
Planet TV V telovadnici z Natašo Nanevo #video

In če ste mislili, da je Tanja samo zabavna, ste se motili. Z Ano sta spregovorili tudi o resnih temah, kot sta partnerstvo in posvečanje sebi. Oglejte si Znani pri Ani s Tanjo Kocman, komentatorko oddaje Poroka na drugi pogled.

Jutro na Planetu | Foto: zajem zaslona/Diamond villas resort Foto: zajem zaslona/Diamond villas resort S Tanjo Kocman sta spregovorili o življenjskih navadah, ki jih je Kocmanova spremenila v zadnjem letu. Morala sem malo stopiti na zavoro, pravi Tanja, ki je dokaz, da se vse da, če se hoče. 

Čeprav ima še danes dober oziroma bolj zdrav odnos do hrane, pa takega nima z rožami. Babica ji je celo dejala, da je sramota za sosede, saj na balkonu nima rož. In kot pravijo, prazen balkon, prazno srce. To pri Tanji ne drži. 

Zaveda se, da je pred njo še veliko dela, tudi posvečanja sebi, čeprav je stara 38 let. Ampak to naredi življenje zanimivo, pravi. 

Njeno vodilo skozi življenje je, da je kriza produktivno stanje, samo priokus katastrofe je treba odvzeti in potegniti najboljše zase. 

Jutro na Planetu
Planet TV Gledalka deli usodo neveste iz šova Poroka na prvi pogled #video

Zgovorno Tanjo, ki pravi, da se včasih zgodi, da ostane brez besed, lahko spremljate v komentatorski oddaji Poroka na drugi pogled. Vsak četrtek ob 20. uri s sokomentatorjema Miho Hercogom in Špelo Grošelj komentirajo razburljivo dogajanje v eksperimentu Poroka na prvi pogled. Pretekli teden se jim je kot gost pridružil Tomaž Mihelič - Marlenna, le kdo se jim bo pridružil tokrat?

Kaj bomo gledali na mednarodni praznik žensk? Z nami bodo gostje, ki delajo premike: kardiologinja, maratonska tekačica, priznana dirigentka in mlada uspešna podjetnica. Pridružil se nam bo tudi znani glasbenik, ki nam bo zapel pesem, posvečeno vsem ženskam. Ne zamudite oddaje Jutro na Planetu ob 8. uri na Planetu. 
Jutro na Planetu
Planet TV Žan Serčič takole presenetil voditeljico Suzano Kozel #video
Jutro na Planetu
Planet TV Voditeljica na bioresonanci #video
 
 Spremljajte nas na omrežjih FacebookInstagram, Twitter in YouTube. Več vsebin je na voljo tudi na Planeteka.si     
Ne spreglejte