SiolNET. Planet TV Gasilci
0,04

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Gasilci

Kdo bo boljši, moški ali ženske? Nocoj v oddaji Gasilci!

0,04

termometer

V oddaji Gasilci, ki bo na sporedu nocoj ob 20. uri na Planetu, ne zamudite novega razburljivega dvoboja. Priča bomo bitki med spoloma, saj se bodo Gasilci iz PGD Dragatuš pomerili z gasilkami iz PGD Leskovec.

Gasilci iz PGD Dragatuš se bodo na velikem gasilskem izzivu pomerili z ženskami iz PGD Leskovec. Dekleta poudarjajo, da so zelo trmasta in da se ne bodo kar tako predala, priznavajo pa, da so zaradi moči fantje malce v prednosti.

PGD Leskovec PGD Leskovec Foto: Bojan Puhek

Gasilci Planet TV Štajerci pogumno postavili anteno, ki bo omogočila lažje reševanje #foto

A ženske so znane tudi po spretnosti, kar jim na poligonu lahko le koristi. Nagrada, 30.000 evrov donacije in zlata čelada, je mamljiva za vse. 

Trenutna lestvica ligaškega tekmovanja oddaje Gasilci Trenutna lestvica ligaškega tekmovanja oddaje Gasilci Foto: zajem zaslona

"Gremo na vso moč," je slišati iz PGD Dragatuš, ki bo imelo tokrat najbolj bučno podporo glasnih navijačev. A ni popuščanj, tako fantje kot dekleta bodo morali na poligon in opraviti igre, kot so Hitri vzpon, Labirint in Veliki ognjeni poligon. To bo za obe društvi prva tekma v ligaškem delu tekmovanja, v katerem bo štela vsaka točka. 

Gasilci Planet TV V vlogi sosedov so med najboljšimi v Evropi tudi naši gasilci #foto

Nadaljuje se ligaški del tekmovanja, kar pomeni, da se vsaka ekipa pomeri z vsako. Prva igra bo Hitri vzpon, ki smo jo spoznali v prejšnji oddaji. Po novem se bosta točkovali vzpenjanje na štiriinpolmetrsko lestev in uporaba vizirja pri rezanju. Druga igra bo Labirint, pri kateri ima eden od gasilcev onemogočen vid, drugi pa ga varno vodi čez ovire. Tu bodo do izraza prišle izkušnje nekaterih tekmovalcev, ki si bodo lahko slepo zaupali. Na koncu tako moške kot ženske čaka še Veliki ognjeni poligon. 

PGD Dragatuš PGD Dragatuš Foto: Bojan Puhek

Oddaja Gasilci je na sporedu nocoj ob 20. uri na Planetu.
  Gasilci Planet TV Osebna izpoved 20-letnega gasilca, ki je pomagal pri oživljanju Gasilci Planet TV Nagradna igra: Na kaj moramo biti pozorni pri nameščanju novoletnih lučk? Gasilci Planet TV Gasilec v eni uri dosegel tako gore kot tudi jezera #foto
Spremljajte nas na omrežjih FacebookInstagram, Twitter in YouTube.   

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 17
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin