SiolNET. Planet TV Gasilci
0,45

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Gasilci

Kako ukrepati, če zagori olje v ponvi? #nagradna igra

0,45

termometer

V oddaji Gasilci, ki je na sporedu vsak petek ob 20. uri na Planetu, bodo imeli gledalci možnost sodelovati v nagradni igri OZAVEŠČAMO SLOVENIJO – GASILCI. S pravilnim odgovorom se lahko potegujejo za privlačno nagrado, Bonpet gasilno ampulo. Nagrado podarja partner projekta Zavarovalnica Triglav.

Izžrebana nagrajenka nagradne igre je Marjeta Rašl iz Desternika. Čestitamo!
Gasilci Planet TV Gasilci prvič na Planetu že v petek, 4. septembra!

V zgornjem videoposnetku si že lahko ogledate nagradno vprašanje iz prve oddaje Gasilci, ki bo na sporedu nocoj ob 20. uri na Planetu. Nagradno vprašanje se glasi:

Zagorelo je olje v ponvi. Kako ga pogasimo?

A. Gorečo posodo umaknemo s kuhalnika.

B. Pogasimo ga s pokrovko ali vlažno krpo.

C. Ogenj pogasimo z vodo.

Gasilci

Kako sodelovati v nagradni igri?

V oddaji Gasilci – Veliki gasilski izziv in na spletni strani www.planet.si bodo gledalcem zastavili vprašanje, ponudili pa jim bodo tri mogoče odgovore. Gledalci bodo lahko pravilni odgovor poslali prek telefona (SMS-sporočila) ali brezplačno prek elektronske pošte nagradna.igra@planet-tv.si.

Uporabnik sodeluje tako, da:

- pošlje SMS s črko pravilnega odgovora na kratko številko 4411:

  • A na kratko številko 4411 za odgovor A,
  • B na kratko številko 4411 za odgovor B,
  • C na kratko številko 4411 za odgovor C.

Uporabniki sodelujejo prek SMS-sporočil. Strošek SMS-sporočila se obračuna po veljavnem ceniku uporabnikovega operaterja.

- Odda svoj odgovor prek elektronske pošte: nagradna.igra@planet-tv.si in pripiše osebne podatke (ime, priimek, naslov) ter telefonsko številko, na kateri bo dosegljiv v času nagradne igre.

Namen nagradne igre OZAVEŠČAMO SLOVENIJO – GASILCI je ozaveščati javnost o požarni varnosti, zato strošek SMS ni premijski in se obračuna le po veljavnem ceniku vašega operaterja.

Vsi gledalci, ki bodo pravilno odgovorili, se bodo v žrebu potegovali za nagrado. Konec nagradne igre v posamezni oddaji vsakokrat razglasi voditelj. Odgovori, ki jih bo organizator prejel po zaključku trajanja posamezne tedenske nagradne igre (po voditeljevi razglasitvi), ne bodo vključeni v žreb za nagrado tistega tedna.

Gledalce pozivamo, da si pred poslanim SMS-sporočilom ali sporočilom, poslanim prek elektronske pošte nagradna.igra@planet-tv.si, preberejo pravila in pogoje, saj poslani SMS ali elektronsko sporočilo pomeni, da so se strinjali s pravili in pogoji te nagradne igre. Pravila in pogoji nagradne igre.

Nagrada

V vsaki oddaji bomo podelili eno avtomatsko ampulo za gašenje požara Bonpet, ki velja za najučinkovitejši izdelek za gašenje požara v majhnih in notranjih prostorih. Odlikuje jo tudi izjemen estetski videz. 

Gasilci

Srečni nagrajenci bodo objavljeni na Planet TV v prvi prekinitvi oddaje (prvem reklamnem bloku), ki sledi za oddajo Gasilci – Veliki gasilski izziv oziroma na spletni strani www.planet.si in v drugih medijih po izboru organizatorja.

Nagrado podarja partner projekta Zavarovalnica Triglav.

Gasilci

Oddaja Gasilci  Veliki gasilski izziv je na sporedu vsak petek ob 20. uri na Planetu.

Spremljajte nas na omrežjih FacebookInstagram, Twitter in YouTube.   

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 4
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin