SiolNET. Planet TV Fittest Family
2,01

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Fittest Family

Tekmovalka spet navdušuje s svojim izklesanim telesom #foto

2,01

termometer

Fittest Family |  | Foto: Instagram
Foto: Instagram

Družina Hukman navdušuje na poligonih šova Fittest Family, uspelo se ji je celo prebiti v veliki finale in s tem med najboljše tri ekipe tekmovanja. Članica ekipe, ki jo trenira Vlado Šolo, Ivana Hukman pa je zelo aktivna tudi na Instagramu, kjer z objavami navdušuje svoje sledilce.

Fittest Family Planet TV Lepotica iz šova Fittest Family ima nenavadnega hišnega ljubljenčka #foto

Magistrica kineziologije se res lahko pohvali z izklesanim telesom. Da je te rezultate dosegla z odrekanjem in vztrajnostjo, pa dokazujejo objave treningov na njenem profilu na Instagramu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivana Hukman (@hukiii) on

Ivana je pred dnevi spet objavila fotografijo, na kateri lahko vidimo njeno popolno postavo. Zraven je pripisala misel, na podlagi katere lahko sklepamo, da je velika oboževalka ameriške pevke Beyonce.

Poleg tega, da je dekle odlično videti, pa se ji trdi treningi v telovadnici obrestujejo tudi pri premagovanju zelo zahtevnih poligonov v oddaji Fittest Family. Kako uspešna bo njena družina v velikem finalu, lahko preverite že nocoj v oddaji Fittest Family ob 21. uri na Planetu.

VELIKI FINALE oddaje Fittest Family spremljajte nocoj ob 21. uri na Planetu. Ne zamudite!
Oddajo Fittest Family lahko podprete tudi na Facebooku in navijate z uporabo ključne besede #Nepremagljivi.
Fittest Family Planet TV Zaradi te poškodbe je moral zapustiti šov #foto FITTEST FAMILY Planet TV Po slovesu od šova: "Upam, da je preostale družine sram" #intervju Fittest Family Planet TV "Bili smo razočarani, ampak znamo poraz športno prenesti!" #intervju
Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin