SiolNET. Planet TV Fittest Family
2,96

termometer

 • Messenger
 • Messenger
FITTEST FAMILY

Šok tik pred finalom: Pravila Jarčeve "prisilila", da so častno predali dvoboj #video

2,96

termometer

FITTEST FAMILY

"Dali smo vse od sebe. Če drugi nam ne pomagajo, bomo pa mi navijali za druge," je povedal Janže po tem, ko je družina Jarc več kot častno predala eliminacijski dvoboj tik pred finalom oddaje Fittest Family.

Oddajo Fittest Family lahko na Planetu spremljate do srede, ko bo ob 21. uri na sporedu VELIKI FINALE. Ne zamudite!

Po spletu nesrečnih okoliščin se je slovenska družina Jarc znašla na eliminacijskem izzivu, kjer so se pomerili s hrvaško družino Švec. Potem ko je Jonatan v začetku izziva vodil, je nato družina predala boj. Njihova poteza je presenetila vse, a drugega jim niti ni preostalo.

"V eliminatorju bi lahko premagali kogarkoli, zato so se nas bali," je položaj pokomentiral Janže. Sodnica jim namreč ni dovolila zamenjave za mamo Brigito, ki so ji zdravniki zaradi poškodbe prepovedali tekmovanje.

FITTEST FAMILY Ne glede na to, da so izpadli tik pred finalom, so Jarčevi dokazali, da so družina, pred katero se lahko le priklonimo in jim zaploskamo.

Oddajo Fittest Family lahko podprete tudi na Facebooku in navijate z uporabo ključne besede #Nepremagljivi.

Komentarji

4

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

 • Kritik / 11.06.2019. ob 22:34 +6 0

  Še vedno se niso naučili, da se s Hrvati ne gre družiti. Pravila so prirejali sproti. Gnusni so.

  +6 0
 • Maybach / 11.06.2019. ob 22:59 +4 0

  Vse tri slovenske družine so načrtno izlocili s prirejanjem pravil, zato ker so bile enostavno premočne da bi jih Hrvati premagali v poštenih dvobojih. Sramotno za vse slovenske so-ustvarjalce tega show-a, ki so to dovolili. Vsa čast z naskokom najboljšim družinam Jarc, Podobnik in Križman. Zame ste zmagovalci.

  +4 0
 • Azsvilandro / 12.06.2019. ob 07:10 +3 0

  Žalostno, ampak očitno zrežirano oz. prirejeno za finale brez slovenske družine. Jarci v večini izzivov prvi, drugače pa drugi. Zanimivo, da gospe zdravniki niso pustili tekmovati v izzivu z vrečami, v eliminatorju pa ni bilo težav? Hrvaški oče ki je imel poškodovano roko pa je lahko na svojo pest vseeno tekmoval. Glede družinskega tekmovanja pa tole, od kdaj sta fant in punca pri 19 letih, ki ne živita skupaj in nimata nobene podlage, da bi se pojmovala kot "družina" družina?? :) :) smešno

  +3 0
Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin