SiolNET. Planet TV Fittest Family
0,45

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Fittest Family

Družina Jarc: Naše druženje je vedno povezano z akcijo

0,45

termometer

Fittest Family - družina Jarc |  | Foto:

"Leteči Jarci" v oddaji Fittest Family navdušujejo s svojo športno pripravljenostjo, a gledalce so osvojili tudi s svojo srčnostjo, saj v odnosu do mame pokažejo, da na prvem mestu vseeno niso mišice, ampak srce. Preberite, kaj nam je po sobotnem izzivu povedal Jernej Jarc.

Nov del oddaje Fittest Family bo na Planetu v ponedeljek ob 21.00, ko se bodo družine pomerile v novem, še težjem izzivu.
Fittest Family Planet TV Gesta bratov Jarc spet privabila gledalcem solze v oči #video

Ste se z mamo prej pripravljali na takšne podvige?

Na takšen podvig, da bi sama preplezala trimetrsko steno, se nismo pripravljali, smo pa z Blažem in Filipom naštudirali tehnike, kako s skupno pomočjo priti prek različnih ovir.

Jonatan in Jernej Jarc | Foto: Jonatan in Jernej Jarc

V Fittest Family je videti, da ste kot družina res močno povezani. Ali skupaj preživljate veliko prostega časa, imate poleg športa tudi druge skupne interese?

Največ se še vedno družimo prek športa, sicer z Jonatanom tudi veliko delava skupaj. Imamo tudi nekaj družinskih tradicij, vsako leto nas mama na primer pelje v sobo pobega, kjer se neizmerno zabavamo. Tudi ko ima kdo rojstni dan, se zberemo in kaj skupaj počnemo. Za Jonatanov rojstni dan, ki je bil v petek, smo šli na karting. Včasih na bovling. Vse pa je vedno povezano s kakšno akcijo. (smeh, op. p.)

Se vam pri športnih dogodivščinah pridruži tudi mama?

Ko smo bili mlajši, se nam je mama vedno pridružila pri športnih dogodivščinah. Bilo nas je šest in vedno smo potrebovali vratarja pri hokeju na ledu ali na rolerjih ... Z nami je počela marsikaj. Zdaj gremo še kdaj skupaj smučat ali pa zaigramo odbojko ali badminton zunaj na travi ob naši hiši.

Družina Jarc s Filipom in Blažem | Foto: Družina Jarc s Filipom in Blažem

Kaj je najboljši nasvet, ki ste ga dobili od Filipa in Blaža?

Zame sta carja. Pozitivna, znata spodbujati; ne pritiskata, ampak dvigujeta. "Daj vse od sebe, zmoreš," je nekaj, kar sporočata.

Za slovenske družine lahko v Fittest Family navijate od ponedeljka do srede in v soboto ob 21.00.

FITTEST FAMILY Planet TV Najmlajši Jarc nasmejal družino z izjavo o svoji moškosti #video Fittest Family Planet TV Izgubili očeta, zdaj pa navdušujejo v šovu Fittest Family #video
Oddajo Fittest Family lahko podprete tudi na Facebooku in navijate z uporabo ključne besede #Nepremagljivi.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin