SiolNET. Planet TV Fittest Family
0,97

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Andreja Podobnik: Moja skrita želja je priti na vrh Mount Everesta #foto

0,97

termometer

Planet TV |  | Foto:

Andreja Podobnik se skupaj s svojo družino zelo uspešno bori s poligoni v šovu Fittest Family in je še vedno v igri za glavno nagrado v vrednosti 27 tisoč evrov. V intervjuju nam je zaupala, da jim je tovrstna oddaja pisana na kožo in da so bili takoj za, ko se je bilo treba prijaviti. Že nocoj ob 21. uri jih v šovu Fittest Family čaka še ena težka preizkušnja.

"Vedno, ko smo z družino gledali kakšno športno oddajo, kot so igre brez meja ali kaj podobnega, smo vsi izrazili željo, da bi tudi mi počeli kaj takega. Ko sem izvedela, da potekajo prijave v oddajo Fittest Family, sem o tem najprej obvestila sina Nala, ki je bil takoj navdušen, mož je bil tudi takoj za, Tie pa sploh ni bilo treba vprašati. Ona bi bila namreč najbolj razočarana, če nas ne bi izbrali za to tekmovanje," je o tem, zakaj so se odločili sprejeti ta izziv, povedala Andreja.

FITTEST FAMILY | Foto:

In niti malo jim ni žal, da so se prijavili: "Zelo uživamo, saj preživljamo čas skupaj, se družimo z enako mislečimi ljudmi in s skupnimi močmi premagujemo vedno nove izzive, ki bodo za vedno lep spomin in neprecenljiva izkušnja."

Vse družine v šovu so zelo povezane in med njimi so se spletla iskrena prijateljstva: "S slovenskimi družinami smo velika, povezana in močna ekipa. Z Rimajevimi smo takoj našli skupne točke v maratonih, z družino Vrnoga imamo skupen način življenja, Hukmanovi pa so skoraj enaki kot mi." 

Planet TV | Foto:

"Šov, kot je Fittest Family, nam je vsem všeč, saj predvsem poudarja družinski, timski, športni duh, kar so v današnjem norem svetu zelo cenjene, ampak redke vrednote. Mi smo navdušeni in obstaja možnost, da se še kdaj z družino udeležimo kakšnega podobnega šova," je o tem, ali bi ponovili izkušnjo, povedala vodja družine Podobnik.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Andreja Podobnik (@andi.podobnik) on

Ultramaratonka iz Starega trga pri Ložu se namerava že v prihodnjem letu udeležiti naslednje ekstremne preizkušnje. Gre za eno najtežjih ultramaratonskih preizkušenj, imenovano 6633 Arctic Ultra, ki je dolga kar 617 kilometrov. Njena neizpolnjena želja pa za zdaj ostaja osvojitev najvišje gore na svetu.

Kako se bo družina Podobnik odrezala na poligonih nocoj, pa si poglejte ob 21. uri na Planetu.

Oddajo Fittest Family lahko na Planetu spremljate od ponedeljka do srede in v soboto ob 21. uri. VELIKI FINALE šova je na sporedu že v sredo, 12. junija, ob 21. uri na Planetu.
FITTEST FAMILY Planet TV Mokre pnevmatike so jim povzročale kar nekaj težav #video Fittest Family - družina Podobnik Planet TV V tem Podobnikovi prekašajo celo svoja trenerja #video Fittest Family Planet TV Podobnikovi so zvezde tudi na Hrvaškem #foto
Oddajo Fittest Family lahko podprete tudi na Facebooku in navijate z uporabo ključne besede #Nepremagljivi.

 

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin