Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
16. 8. 2023,
10.28

Osveženo pred

8 mesecev, 2 tedna

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,01

Natisni članek

filmi Planet TV

Sreda, 16. 8. 2023, 10.28

8 mesecev, 2 tedna

Vikend filmi na Planetu

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,01

Tudi ta konec tedna boste večere lahko preživljali ob odličnih filmih. V soboto se boste lahko nasmejali ob komedijah Kako uloviti partnerja? in Nevestini materi, nedeljski večer pa bo akcijsko obarvan. Najprej bo na sporedu akcijska pustolovščina Labirint: Zaton,  sledila bo še ena akcijska pustolovščina Izgubljeni zaklad Jesseja Jamesa.

V soboto ob 20. uri vas bo nasmejala odbita komedija Kako uloviti partnerja? (Destination Wedding), v kateri igrata Winona Ryder in Keanu  Reeves. Film govori o Franku in Lindsay, ki se srečata na poti na isto poroko.

Filmi Planet | Foto: promocijsko gradivo Foto: promocijsko gradivo

Oba sta zgovorna, a zagrenjena. Frank ima za seboj grenke izkušnje z družino, Lindsay pa z razmerjem. Čeprav se na začetku ne razumeta, sta prisiljena preživeti veliko časa skupaj. Kljub verbalnim spopadom se med njima ustvari vez in odločiti se morata, ali bosta ostala skupaj, ko bo potovanja konec.

Sulejman Veličastni
Planet TV Razkritje o seriji Sulejman Veličastni, ki je osupnilo oboževalce

Ob 21.50 sledi še ena komedija Nevestini materi (Mothers Of The Bride). Film se začne z dnevom, ko se bo Debrina hči Jenna poročila. Ne bi mogla biti bolj srečna. Jenna je zrasla v čudovito žensko in njen zaročenec Chris je njena sorodna duša. Debra ni Jennina biološka mama, vendar sta jo z možem Carlom vzgajala od rojstva. Jenna si želi preprosto poroko, kot sta jo pred leti imela njena starša, kar se povsem spremeni, ko spozna svojo pravo mamo.

Filmi Planet | Foto: promocijsko gradivo Foto: promocijsko gradivo

To je Haley Snow, priljubljena načrtovalka prireditev. Haley želi svojo hčer očarati, zato se ponudi, da bi ji priredila najbolj nepozabno in ekstravagantno poroko. Debra in Haley se kmalu začneta prepirati glede Jennine popolne poroke. To se stopnjuje v pravo vojno za Jennino naklonjenost. Bosta mami lahko pozabili na razlike ali je Jennina poroka obsojena na polomijo?

John Nettles
Planet TV To je igralcu poklonila kraljica Elizabeta II.

Nedelja bo bolj akcijsko obarvana. Ob 20. uri si boste ogledali mogočen zaključek sage Labirint. V filmu Labirint: Zaton (Maze Runner: The Death Cure) Thomas svojo skupino pobeglih Jasnikov popelje na njihovo poslednjo in najnevarnejšo odpravo.

Da rešijo svoje prijatelje, morajo vdreti v legendarno Poslednje mesto, labirint pod nadzorom organizacije ZLOBA, ki se utegne izkazati za najbolj smrtonosni labirint doslej. Vsakdo, ki bo ven prišel živ, bo dobil odgovore na vprašanja, ki si jih Jasniki zastavljajo še od trenutka, ko so sploh prispeli v labirint.

Moj dragi zmore
Planet TV Voditeljica v kopalkah pokazala izklesano postavo #foto

Ob 22.40 sledi še ena akcijska pustolovščina Izgubljeni zaklad Jesseja Jamesa (Lost Treasure Of Jesse James). Ko nepremičninarji ogrozijo njihove družinske domove, se skupina otrok odpravi iskat skrivnostni zaklad bratov James.

Filmi Planet | Foto: promocijsko gradivo Foto: promocijsko gradivo

V družinski pustolovščini mora skupina otrok iz zakotja Misurija razrešiti stoletno skrivnost o zakladu Jesseja Jamesa, da bi rešili svoje družine, prijatelje in okrožje Ford. Prebiti se morajo skozi starodavne jame in ubežati lovcem na zaklade, ki so jim tik za petami, ali pa bodo za vedno pogubljeni.

Spremljajte nas na družbenih omrežjih Facebook, Instagram, Twitter in YouTube.   
Sulejman Veličastni
Planet TV Zvezdnica je bila v teh dneh na obisku pri naših južnih sosedih #foto
John Nettles
Planet TV Zvezdnik priznal: Težave iz otroštva me preganjajo še danes
Hiša ljubezni
Planet TV Bodo s pomočjo tega eksperimenta vendarle našli pravo ljubezen?
 
Ne spreglejte