Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sobota,
21. 5. 2022,
0.50

Osveženo pred

1 leto, 11 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,06

Natisni članek

Claire Foy

Sobota, 21. 5. 2022, 0.50

1 leto, 11 mesecev

Ta film so z iPhonom posneli v samo 10 dneh!

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,06

Nocoj si boste na Planetu lahko ob 21.15 premierno ogledali psihološko dramo Neprisebna. V glavnih vlogah nastopata Claire Foy in Joshua Leonard. Glavna igralka je v enem izmed intervjujev razkrila, da je bil film posnet v samo 10 dneh, večinoma kar z iPhonom.

Grozljivo dramo Neprisebna (Unsane), ki si jo boste nocoj lahko premierno ogledali na Planetu, je režiral slavni Steven Soderbergh, ne gre pa za ravno običajen film. Posnet je bil namreč samo v 10 dneh, in to večinoma kar z iPhonom. Glavna igralka Claire Foy, znana po vlogi v seriji Krona, je sicer zatrdila, da neobičajne snemalne metode, ki jih je uporabil režiser, dajejo filmu posebno prednost.

Moje sonce
Planet TV Spremljajte poletno uspešnico Moje sonce na Planetu

"Kamera je kamera. Med snemanjem mi je bilo predvsem všeč to, da je bil Steven vedno prisoten. Njegovo neprestano sodelovanje mi je dalo občutek, da res vse zvesto spremlja in da je tako tudi sam velik del filmske zgodbe, ki jo bodo gledalci lahko videli na zaslonih. Takšne vneme pri režiserjih še nisem doživela. Bilo je skoraj neverjetno!" je razkrila glavna igralka.

Film so posneli z iPhonom v samo 10 dneh. | Foto: IMDb Film so posneli z iPhonom v samo 10 dneh. Foto: IMDb

V filmu Neprisebna sicer lahko spremljate mlado žensko (Claire Foy), ta poskuša pobegniti od moškega, ki jo je zasledoval zadnji dve leti. Neprostovoljno jo zaprejo v psihiatrično bolnišnico, kjer jo soočijo z njenim največjim strahom. Ona pa ni prepričana, ali je vse skupaj resnično ali ne.

Žan Papič
Planet TV Žan Papič: Družinski dvoboj je najbolj zabavna oddaja, ki sem jo kadarkoli vodil! #video

Claire je razkrila, da so film posneli v samo 10 dneh, dodala pa: "Režiser je imel ogromno svobode pri izbiri vsebine snemanja. Kamero je lahko postavil skoraj kamorkoli, spreminjal je kadre in tako poskušal zajeti čim več različnih perspektiv, saj se je odločil, da bo šele pri montaži izbiral najboljše posnetke."

Glavna igralka je nato pojasnila, da je Steven Soderbergh neprestano eksperimentiral, vseeno pa so film posneli kronološko. "To je preprosto delovalo. Naše snemanje je imelo ritem in zagon, ki je deloval zelo sveže, zame rahlo nenavadno, ampak vseeno polno življenja," je še pojasnila Claire.

Poroka na prvi pogled
Planet TV Prijavite se v tretjo sezono oddaje Poroka na prvi pogled

V zadnjem delu intervjuja je Claire Foy razkrila, da je bil glavni cilj vseh sodelujočih pri nastajanju filma to, da se naučijo nečesa novega. Razkrila je, da je režiser ob začetku snemanja dejal, da se želi vrniti k osnovam in se obenem česa naučiti. Glavna igralka je bila iskrena: natanko to mu je tudi uspelo." 

Grozljivo dramo Neprisebna  si lahko na Planetu premierno ogledate nocoj ob 21.15. Pred tem pa si lahko ob 19.45 ogledate glasbeno zabavno oddajo Pri Črnem Petru. Ne zamuditeŠe več vsebin vas čaka na Planeteka.si!

Poroka na prvi pogled
Planet TV Sandi presenetil z novim videzom in razkril, ali je še vedno samski #video
Poroka na prvi pogled
Planet TV Nina in Domen spregovorila tudi o znamenitih seks kockah #video
Neisha
Planet TV Neisha je to razgaljeno fotografijo uporabila za promocijo novega albuma #video
Spremljajte nas tudi na omrežjih FacebookInstagram, Twitter in YouTube.
Ne spreglejte