Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
4. 8. 2020,
12.48

Osveženo pred

3 leta, 8 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,02

Natisni članek

Denzel Washington Ryan Reynolds Planet TV

Torek, 4. 8. 2020, 12.48

3 leta, 8 mesecev

Varna hiša

Ryan Reynolds proti Denzlu Washingtonu

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,02

Akcijska nedelja bo ob 20. uri postregla s trilerjem Varna hiša (Safe House), v katerem igrata Ryan Reynolds in Denzel Washington, ob 22. uri pa sledi še intimna jadralska drama z Robertom Reynoldsom Vse je izgubljeno (All is Lost).

V akcijskem trilerju Varna hiša sta moči združila Ryan Reynolds in oskarjevec Denzel Washington. Reynolds je upodobil mladega agenta CIE Matta, ki si že dlje časa prizadeva za napredovanje, toda njegova prva resna preizkušnja se sprevrže v srhljivo tekmo s časom in smrtjo. Med nezanimivo službo varovanja varne hiše v Južnoafriški republiki agenti pripeljejo enega od najbolj iskanih ubežnikov, karizmatičnega izdajalca državnih skrivnosti Tobina (Washington). V nepričakovanem napadu neznancev Matt ostane sam in na begu pred morilci s seboj odpelje Tobina. Toda prekanjeni mojster psiholoških trikov Mattu kmalu vcepi dvom o tem, kdo so resnični napadalci in kdo morda igra dvojno igro.

Varna hiša | Foto:

Film so snemali na resničnih lokacijah, ki so omenjene tudi v filmu, torej v južnoafriškem mestu Langa in na stadionu Greenpoint ter drugje v Cape Townu, filmska ekipa pa se je ustavila tudi v Parizu in v Washingtonu. Snemanje je bilo tudi tehnično in fizično precej zahtevno. Za snemanje akcijskih prizorov so se igralci pripravljali s pomočjo strokovnjakov, avtentičnost varne hiše pa je zagotavljal nekdanji pripadnik CIE, ki je pri filmu sodeloval kot svetovalec.

Kritiki so pohvalili predvsem odlično igro glavnih igralcev, film pa se je dobro odrezal tudi v kinematografih, saj je ob proračunu 85 milijonov ameriških dolarjev zaslužil kar 208 milijonov dolarjev. V Varni hiši sicer poleg Ryana in Denzela igra še kopica priznanih igralcev, tudi nominiranca za oskarja Sam Shepard in Vera Farmiga ter večkratni nominiranec za zlati globus Brendan Gleeson.

Varna hiša | Foto:

Akcijski triler Varna hiša (Safe House) bo na Planetu v nedeljo ob 20. uri, ob 22. uri pa sledi še drama Vse je izgubljeno (All is Lost) z Robertom Redfordom.
Dekliščina
Planet TV Komedija, ki ruši stereotipe
Planet TV Takšni izzivi čakajo tekmovalce v novi sezoni Preživetja v divjini #foto
Rešeno življenje
Planet TV Lepa igralka navdušuje tudi s petjem #video
Spremljajte nas na družbenih omrežjih Facebook, Instagram, Twitter in YouTube. 

 

Ne spreglejte