SiolNET. Planet TV Filmi in Serije
0,35

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Neprijetna izkušnja zvezdnika: med snemanjem filma prekrit z iztrebki

0,35

termometer

V sredo ob 20. uri si boste na Planetu lahko ogledali družinsko komedijo Vsemogočni Evan, v kateri glavno vlogo igra Steve Carell, ki je stransko vlogo odigral že v predhodnem filmu – Vsemogočni Bruce. Med snemanjem filma pa se je zvezdnik znašel v nemalo neprijetnih situacijah z živalmi.  

V filmu je prisostvovalo kar 177 različnih živalskih vrst, kar je največ v vsej filmski zgodovini. Zaradi varnostnih razlogov so morali nekatere živalske vrste ločiti med sabo, v nekaterih primerih pa so uporabili samo samce ali samice posamezne vrste, da ni prišlo do nepotrebnih napetosti med njimi.

Pri Črnem Petru Planet TV S pustnim rajanjem v novo sezono oddaje Pri Črnem Petru

Snemanje z živalmi je nemalo težav predstavljalo tudi igralcem, saj je bil glavni igralec Steve Carell v prizoru z golobi in šojami zares popolnoma prekrit z iztrebki.

Planet TV

"Ko 13 ur snemaš z živimi pticami, ki ti ne morejo povedati, kdaj morajo opraviti potrebo, potem pač končaš prekrit s ptičjimi iztrebki," je v smehu pojasnil igralec.

Ni pa bil to edini neprijeten položaj, v katerem se je znašel med snemanjem filma. V enem od prizorov je moral namreč pavijanu postreči pijačo. Potem ko mu je izročil kozarec, se je žival obrnila k njemu in izpustila glasen zvok.

Planet TV

"Hotel mi je pojesti obraz," je povedal igralec, ki ga je trener za živali šele nato opozoril, da ga ne sme gledati v oči. "Hvala, zdaj mi to poveš," pa je trenerju odvrnil takrat kar precej prestrašeni igralec.

Poseben izziv je ustvarjalcem filma predstavljala tudi gradnja Noetove barke, ki je bila tako kot v filmu Titanik izdelana zgolj z ene strani, nato pa digitalno povečana, da je ustrezala meram iz Svetega pisma.

Odbito komedijo Vsemogočni Evan (Evan Almighty) si na Planetu lahko ogledate nocoj ob 20. uri.
Ta teden z Juretom Godlerjem Planet TV Vrača se tudi Ta teden z Juretom Godlerjem - že v petek! Krofi Karolina Trendi Iščete najboljši recept za krofe? Mi ga imamo! #video Planet TV Planet TV Skladba, ki gre takoj v uho: ste jo že slišali v celoti? #video Planet TV Planet TV "Iz moških se spreminjamo v ženske in obratno!"  
Spremljajte nas na omrežjih FacebookInstagram, Twitter in YouTube

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 2
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin