SiolNET. Planet TV Filmi in serije
0,20

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Na snemanje so se odpravili z nasmeškom, že po dveh urah pa je sledil preobrat

0,20

termometer

Nocoj ob 21.15 bo na Planetu pustolovska biografska drama Izgubljena med valovi, ki je Planetova filmska premiera tega meseca! V glavnih vlogah nastopata Shailene Woodley in Sam Claflin. Večino filma so posneli na morju, česar so se sprva veselili, potem pa ugotovili, da jim med snemanjem ne bo ravno postlano z rožicami …

Film Izgubljena med valovi (Adrift) prikazuje resnično zgodbo Tami Oldham (Shailene Woodley), ki je leta 1983 preživela 41 dni na morju. Na novo zaročena sta Tami Oldham in Richard Sharp (Sam Claflin) odplula na najbolj romantično potovanje svojega življenja s Tahitija v San Diego, njuno pot pa je zaznamoval uničujoč orkan.

Shailene Woodley v filmu Izgubljena med valovi (Adrift). Shailene Woodley v filmu Izgubljena med valovi (Adrift). Foto: IMDb

Shailene Woodley je že prvi dan snemanja ugotovila, da bo izvedbo filmskega projekta odločilno zaznamovala prisotnost morske bolezni. "Že prvi dan sem čutila njeno prisotnost, ampak nisem mogla bruhati. Vse bi dala, da bi lahko, saj telo potem spet prične normalno funkcionirati. Tako pa sem se spopadala s celodnevno slabostjo, kar je bilo še hujše. Molila sem samo, da naslednjih pet mesecev snemanja ne bo takšnih, kot je bil prvi dan."

Indira Ekić Planet TV Slovenske vplivnice razkrile svoje načrte za poletje! #video

Sam Claflin pa je razkril, da so se sicer na prvi dan snemanja odpravili z velikimi nasmeški, saj se je delo na morju vsem zdela sanjska služba. "Kako hitro se je to obrnilo! Samo dve uri kasneje nas je presenetila huda nevihta in nasmehe so zamenjali bledi pogledi. Tem pa je naposled sledilo tudi bruhanje vsakega člana filmske ekipe, Shailene je bila očitno izjema, ki je potrdila pravilo.

Družinski dvoboj Planet TV Prijavite se v televizijski šov Družinski dvoboj

Režiser Baltasar Kormákur je celo uporabil trpljenja polne poglede igralcev s tistega dne, da bi nazorno pokazal na zaskrbljenost zaradi bližajočega se orkana. Igralka je pojasnila: "Kar gledalci vidijo v tem prizoru, je morda res videz nervoze, ampak v resnici sva s Samom samo poskušala zadrževati slabost, medtem ko so naju snemali."

Shailene Woodley in Sam Claflin. Shailene Woodley in Sam Claflin. Foto: IMDb

Morska bolezen ni bila edini izziv, s katerim se je filmska ekipa srečala med snemanjem filma. Med drugim so bila vmes pogosto brez signala na mobilnih telefonih, imeli pa so tudi nedoločen urnik, saj ga je v veliki meri narekovalo vreme. "In ko si vsak dan ujet na čolnu s 15 ljudmi, se vsi soočajo z istimi stvarmi, kot so vdori v zasedena stranišča in skoki v ocean … Spopadali smo se s precej nelagodja in različnimi telesnimi vonjavami. Na srečo pa smo poskrbeli tudi za veliko humorja, kar je bilo lepilo, ki je držalo vse skupaj," je razkrila glavna igralka.

Poroka na prvi pogled Planet TV Prijavite se v novo sezono oddaje Poroka na prvi pogled

Shailene je v zaključku priznala, da ji je to snemanje dalo povsem drugačno perspektivo na življenje, ki ga sicer živi na kopnem: "Ko vsak dan vidiš sončni vzhod in sončni zahod s sredine oceana, postane vse v tvojem življenju zelo jasno. Od tega, zakaj si nekaj naredil, do tega, zakaj bi ali zakaj boš nekaj naredil. In zaradi tega občutka se počutiš srečno, ker si tam."

Film Izgubljena med valovi (Adrift), ki je premiera meseca, si boste na Planetu lahko ogledali nocoj ob 21.15. Še več vsebin vas čaka tudi na Planeteka.si.

Chris Pratt Planet TV Za to vlogo se je moral zrediti za skoraj 30 kilogramov Peklenski red Planet TV Vse, česar še ne veste o Heathu Ledgerju! Marko Knafelc in Teo Čeh Planet TV "Luka Dončić si vedno vzame čas za nas," razkriva Exatlonovec #video
Spremljajte nas na omrežjih FacebookInstagram, Twitter in YouTube.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin